Sonic Origins Plus: tovább bővül a tavalyi kollekció [VIDEO]

Most már nem csak három SEGA Mega Drive és egy Mega CD-s játékot futtathatunk, hanem még 12 Game Gear játékot is…

 

A SEGA korábban a Sonic Maniát (egy új, 2D-s klasszikus élményt) bővítette hasonlóan, amikor Plus alcímmel további tartalmakat tett a játékba (ami eleinte a Denuvo miatt nem futott megfelelően, de attól megszabadulva a mérete is karcsúbb lett). Most a tavaly nyáron megjelent, és azóta is Denuvót használó (sőt, a megjelenéskor bugokkal telitűzdelt…) kollekció is ugyanígy „pluszosodik”. A Sonic Origins Plus digitális és bolti  kiadásban is elérhető lesz, magába foglalva az alapjátékot és a Plus Expansion Packot, amely 12 Sonic Game Gear címet tartalmaz. Ezen felül lehetőségünk lesz Knucklest irányítani a Sonic CD-ben, és most először Amy Rose játszható karakterként a Sonic the Hedgehog 1, 2, Sonic 3 & Knuckles és a Sonic CD-ben.

A pakkban ott lesznek a korábbi DLC-k is (Extreme Missions, Mirror Mode, új karakteranimációk, valamint további hátterek és zenék). A fizikai verzió még tartalmaz 20 oldalas művészeti könyvet és egy kifordítható borítót is, amely Sonic klasszikus 90-es évekbeli korszaka előtt tiszteleg. A Sonic Origins jelenlegi tulajdonosai számára a Plus Expansion Pack nem lesz ingyenes, hanem 10 dollárt/eurót (~4 ezer forintot) kell fizetni. A tizenkét Game Gear játék: Dr. Robotnik’s Mean Bean Machine, Sonic Blast, Sonic Chaos, Sonic Drift, Sonic Drift 2, Sonic Labyrinth, Sonic Spinball, Sonic the Hedgehog, Sonic the Hedgehog 2, Sonic the Hedgehog Triple Trouble, Tails Adventure és Tails’ Sky Patrol.

A Sonic Origins Plus bolti verziója 40 dollár/euró (16-17 ezer forint) lesz, és digitálisan is ennyit majd érte a SEGA (csak itt ugye kimarad a 20 oldalas művészeti könyv és az alternatív borító). A 10 dolláros Plus Expansion Packkal az összes Sonic Origins DLC-t is megkapja az, aki csak az alapjátékkal rendelkezik. A kollekció amúgy június 23-án fog megjelenni PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PC-re (Steam, Epic Games Store, 100%, hogy továbbra is Denuvóval), PlayStation 4-re, Xbox One-ra, illetve Nintendo Switch-re.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu