Gyűrűk ura: Elijah Wood visszatérne, mint Frodo ?! A színész elárulta az igazságot!

MOZI HÍREK – A Gyűrűk Ura sztárja, Elijah Wood elárulta, hogy lenne-e kedve újra Frodót alakítani a fantasy sorozatban. A rajongók biztosan örülnének egy ilyen visszatérésnek.

 

Elijah Woodot leginkább Frodó szerepéért ismerik a Gyűrűk Ura filmekből, amelyek J.R.R. Tolkien fantasztikus eposzát vitték vászonra 2001-től kezdve. A trilógia mindhárom részét egyszerre forgatták le és egymást követő években mutatták be, óriási kulturális jelenséggé válva. A Gyűrűk Ura: A király visszatér 11 Oscar-díjat nyert, köztük a legjobb film kategóriában.

Wood a Yellowjackets 2. évadának premierjén beszélt arról az Extrának, hogy visszatérne-e a Gyűrűk Ura franchise-ba, és pozitívan reagált a kérdésre. Bár nem érdekelte egy újraindítás lehetősége, ami talán lerombolná a szeretett sorozatot, nem zárta ki, hogy újra eljátssza Frodót. És mivel a színész már korábban is visszatért a franchise-ba A hobbit: Váratlan utazás című 2013-as filmben, szavai őszintének tűnnek. Íme Wood megjegyzései arról, hogy visszatérne-e Frodóként a Gyűrűk Urában:

„Újraindítás… Nem tudom erről, de ha lennének még filmek, amelyekben esetleg szerepelhet Frodo, akkor benne lennék.”

Vajon visszahozza-e a Gyűrűk Ura franchise Elijah Woodot?

A Gyűrűk Ura franchise új életre kelt nemrégiben az Amazon drága sorozatával, A gyűrűk hatalmával. És bár A gyűrűk hatalma 2. évada valószínűleg 2024-ben debütál majd, Wood Frodója valószínűtlenül fog feltűnni a show-ban. A gyűrűk hatalma Középfölde Második Korában játszódik, amely több mint 3000 évet ölel fel, míg Frodo ideje Zsákvárban a Harmadik Kor végén zajlik, tehát az események közötti idő túl nagy lehet ahhoz, hogy belefoglalják.

Azonban a Warner Bros. és a New Line Cinema tervez egy nagyszabású Gyűrűk Ura univerzumot, amely több filmet is magába foglalna. Ezek közül az első Az anime-rajongóknak készült Gyürük Ura: A háború Rohanjának címet kapta és 2023-ban kerül bemutatásra. Ez egy előzményfilm lesz az eredeti trilógiának és Rohan királyságának történetét meséli el.

Bár ez sem tenné lehetővé Wood visszatérését Frodó szerepében, elképzelhető, hogy más filmek foglalkozhatnak majd olyan időszakokkal, amelyekben Frodo is szerepet játszhatott volna. Például a Gyűrűk Ura: A két toronyban látható visszaemlékezésben, amelyben Bilbó megtalálja a gyűrűt Gollamtól. Vagy akár egy olyan film is elképzelhető, amely Frodo utolsó útját követi nyomon a Szürke Kikötőkbe.

Egyelőre nem tudni, hogy milyen tervei vannak a stúdiónak a Gyűrűk Ura univerzummal, de ha valaha is szeretnének újra együtt dolgozni Wooddal, akkor biztosan lenne rá lehetőség. A színész pedig úgy tűnik, hogy nyitott lenne erre az ötletre, és nem felejtette el azt a karaktert, aki annyira megkedveltette őt a közönséggel.

Forrás: Screen Rant

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV