Toad hangja nem ismerhető fel a Super Mario Bros. filmben – a híres komikus elmesélte, hogy miért!

MOZI HÍREK – A színész és humorista egy interjúban beszélt arról, hogyan alakította a gombafejű segítőtársat az animációs moziban, amelyben Mario és Luigi kalandjait követhetjük nyomon.

 

A Super Mario Bros. film egyik legnagyobb meglepetése volt, amikor kiderült, hogy Keegan-Michael Key fogja szinkronizálni Toadot, a gombafejű segítőtársat. A színész és humorista nemrégiben beszélt arról, hogyan készült fel erre a szerepre, és milyen kihívásokkal járt.

A Today Show-ban Key elmondta, hogy nagyon izgatott volt, amikor megkapta a felkérést a filmre, mert gyerekként imádta a Mario játékokat. Azt is hozzátette, hogy próbálta úgy alakítani Toad hangját, hogy az ne legyen felismerhető.

„Nem akartam olyan hangot csinálni, ami hasonlít az enyémre” – mondta Key. „Úgy gondoltam, hogy ez egy jó lehetőség arra, hogy valami teljesen mást próbáljak ki.”

Key azt is elárulta, hogy hogyan mondaná ki Mario és Luigi nevét az egyik legnépszerűbb karaktere, a helyettes tanár Mr. Garvey skiccéből.

„Mario-nak azt mondanám: Mar-ee-oh” – mondta Key utánozva Mr. Garvey akcentusát. „És Luigi-nak: Loo-ee-jee.”

A Super Mario Bros. film egy animációs alkotás lesz, amelyet az Illumination stúdió készített el a Nintendo-val közösen. A film főszereplői Chris Pratt (Mario), Anya Taylor-Joy (Peach hercegnő), Charlie Day (Luigi) és Jack Black (Bowser) lesznek.

Forrás: The Today Show

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV