Chris Pratt elképedt a fia reakcióján, mikor kiderült, hogy ő játssza Mariót

MOZI HÍREK – Chris Pratt elárulta, hogy fia, Jack viccesen, de tipikusan reagált arra, hogy Pratt adja Mario hangját a hamarosan megjelenő The Super Mario Bros. Movie című filmben.

 

 

Chris Pratt elárulta, milyen viccesen reagált a fia, Jack arra, hogy ő adja Mario hangját a The Super Mario Bros. Movie-ban. Pratt szereposztása a Nintendo videójáték-franchise közelgő animációs filmadaptációjában elég sok vitát váltott ki. A rajongók legnagyobb problémája a szereposztással az volt, hogy a játékokban Mario-t jellemzően olasz akcentussal ábrázolják. Sokan úgy érezték, hogy egy olasz-amerikai színészt kellett volna választani a szerepére. A fia azonban humorosabban látta a helyzetet.

Az ET Online-nak adott interjújában Pratt elárulta, mit gondolt a fia a The Super Mario Bros. Movie szereposztásáról, és ahogy az gyakran előfordul, nem volt túlságosan lenyűgözve.

Jack tulajdonképpen már régóta kedveli azokat a karaktereket, akik az ellenkezője annak, akit Pratt alakít. Így különösen vicces a válasza. Jack ráadásul úgy tűnik, hogy a Smash Bros. szakértője, ami némileg hitelesebbé teszi a véleményét. Nézd meg Pratt nyilatkozatát alább:

„Amikor pl. Smash Bros-t játszik, azt mondja: >>Apa, a Smashben én vagyok a legjobb! A Smashben mindenkit legyőzök. Én pedig Luigival játszom. Szerintem Luigi jobb játékos.<< Szóval mindig az általam játszott karakterek ellen hajlik!”

Ahogy fentebb említettük, nem ez az első alkalom, hogy Jacket nem nyűgözte le egy filmben az apja által játszott karakter. A legtöbben A galaxis őrzői filmsorozat Star-Lordjának megformálásáról ismerik Prattet. Az, hogy az ember apja szuperhőst alakít minden idők egyik legnagyobb filmes franchise-ában, elég nagy dolognak tűnik; Jack már 4 évesen is értette, hogy az apja Star-Lord. Pratt gyakran megkérdezte, hogy a kedvenc szuperhőse Star-Lord-e, de Jack hajthatatlan maradt, hogy Pókember a kedvenc hőse.

Ráadásul 2017-ben Halloween alkalmából vírusként terjedt el egy fotó Jackről, amikor egy olyan szuperhősként ment csokit kunyerbálni, aki egyértelműen nem Star-Lord volt.

Jack imádnivalóan nézett ki egy miniatűr Amerika kapitány jelmezben, maszkkal és vibránium pajzzsal. Pratt, aki elkísérte őt, úgy tett, mintha zavarná, hogy fia Star-Lord helyett Amerika Kapitányként ünnepel, de úgy tűnt, a fia jól érezte magát.

Szerencsére Pratt nincs egyedül azokkal a gyerekekkel, akiket nem érdekel a színészi karrierje. Hiszen sok sztár beszélt már arról, hogy hasonló problémái vannak. Pratt fiának a Super Mario Bros. Movie szerepére adott reakciója jól mutatja a szülői lét valóságát: a híres szülők legrosszabb kritikusai néha a saját gyerekeik.

Forrás: ET Online

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu