Martin Scorsese és Leonardo DiCaprio új filmje végre premierdátumot kapott!

MOZI HÍREK – Miután tavaly 2023-ra halasztották, Martin Scorsese Leonardo DiCaprióval közös új filmje, a Killers of the Flower Moon megjelenési dátuma immár publikus.

 

 

A Killers of the Flower Moon, Martin Scorsese Leonardo DiCaprio főszereplésével készülő filmje, végre hivatalos megjelenési dátumot kapott, amelyet idén őszre tűztek ki. Miután a Netflixszel együtt dolgozott Az íren, Scorsese következő filmjében, egy történelmi westerneposzban a rendező az Apple TV+-zal dolgozik együtt. A film egyben Scorsese várva várt újraegyesülését is jelenti gyakori alkotótársával, DiCaprióval. Ráadásul másik kedvence, Robert De Niro is visszatér.

Az IndieWire új jelentése szerint a Killers of the Flower Moon már hivatalosan is október 6-án, pénteken kerül a kiemelt mozikba, mielőtt október 20-án, pénteken széles körben bemutatásra kerülne az Apple szolgáltatásán.

Korábban arról számoltak be, hogy a film az idei Cannes-i Filmfesztiválon debütál májusban. Nem tudni, hogy ez áll-e még.

Az 1920-as években játszódó Killers of the Flower Moon igaz történeten alapul. A film a fiatal J. Edgar Hoover által vezetett FBI nyomozást követi nyomon, amely az északkelet-oklahomai Osage-nemzetség tagjainak meggyilkolását vizsgálja. A gyilkosságokra azután került sor, hogy olajat fedeznek fel a földjükön. A western krimidráma hatalmas, állítólag 200 millió dolláros költségvetéssel büszkélkedhet. Nagyrészt Oklahoma államban forgatták.

DiCaprio és De Niro mellett a Killers of the Flower Moon lenyűgöző szereplőgárdával büszkélkedhet. Többek között Jesse Plemons, Lily Gladstone, John Lithgow és Brendan Fraser. Utóbbi tavaly ősszel megható visszaemlékezést osztott meg a DiCaprióval való újraegyesüléséről.

Sok részlet még nem ismert a Killers of the Flower Moon kapcsán, de Gladstone korábban elárulta, hogy a filmre pozitívan hatottak az Osage Nation visszajelzései.

Lehetséges, hogy a következő hetekben megjelenik egy trailer vagy teaser. Ez végre pontosabb képet ad arról, hogy mire számíthatunk a régóta várt filmtől és DiCaprio szerepétől. Tény, hogy a mozi kapcsán még sok kérdés maradt megválaszolatlan. Ám a közönségnek most már legalább világos elképzelése van arról, hogy mikorra várható Hollywood egyik legikonikusabb rendezőjének következő filmje.

Forrás: IndieWire

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu