Xbox Game Pass: íme a 2023 májusi játékok hivatalos listája! [VIDEO]

Tudd meg, mire számíthatsz az Xbox Game Pass-on májusban! Két kis segítség: vadászhatsz vámpírokra, illetve felfedezhetsz egy rémisztő bunkert…

 

 

Minden hónapban kapunk egy izgalmas új adag játékot az Xbox Game Pass-on. Májusban sem lesz ez másképp, hiszen a Bethesda következő nagy kiadványa is szerepel a listán, valamint néhány érdekes indie játék ismert franchise-okból.

Ha tehát valami új játékra vágysz, nem kell csalódnod az Game Pass májusi kínálatában. Az alábbiakban összesítést találsz azokról a játékokról, amelyeket hozzáadnak a szolgáltatáshoz.

 

Xbox Game Pass 2023 májusi játékok:

  • Redfall – május 2. (konzol, PC, felhő)
  • Fuga: Melodies of Steel 2 – május 11. (Konzol, PC)
  • Amnesia: The Bunker – május 16. (Konzol)

 

A hónapot természetesen a Bethesda következő nagy játéka, a Redfall vezeti. Ez egy vámpírvadász kooperatív lövöldözős játék, amelyben egy szigetet elfoglaló vámpírokat és az őket kiszolgáló szektásokat kell megölnünk. A játék remek mókának ígérkezik, és úgy tűnik, lényegesen horrorisztikusabb, mint eredetileg számítottunk rá. Íme egy kis kedvcsináló:

 

 

 

 

Emellett olyan várva várt indie címekkel is játszhattok, mint az Amnesia: The Bunker és a Fuga: Melodies of Steel 2. Előbbi egy első személyű túlélő horrorjáték, amely május 16-án érkezik az Xbox Game Passra. „Egyedül maradva egy kietlen, első világháborús bunkerben, egyetlen golyóval a csőben, rajtad áll, hogy szembenézz a sötétben nyomasztó rémekkel. Mindenáron tartsd működésben a generátort, tarts ki, és juss ki élve.”

 

 

 

 

Néhány játék is lekerül a szolgáltatásról. Tehát mindenképpen tartsd nyitva a szemed, amikor ezeket bejelentik, és fejezd be a lejátszásokat.

Az Xbox Game Pass május 2023-as játékok listájával elkezdheted felkészíteni az Xboxodat arra, hogy mivel játszhatsz legközelebb. Mi már alig várjuk, hogy kipróbálhassuk a legújabb címeket! Amint többet tudunk, jelentkezünk. Addig is az alábbi linken találhattok még infókat a Game Pass idei kínálatáról.

Forrás: TrueAchievements

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu