BREAKING! Jön a The Last of Us Nintendo Switch-re és egy külön játékmódban Ellie helyett Zelda szerepel benne! [VIDEO]

Megdöbbentő hír érkezett, miszerint a The Last of Us című játék hamarosan elérhető lesz Nintendo Switch konzolon, és egy exkluzív játékmódban Ellie helyett Zelda karakterét irányíthatjuk.

 

Az új játékmód egy izgalmas újítás, amelyben Zelda, a Legend of Zelda sorozatból, Ellie szerepében tűnik fel. A fejlesztők bejelentették, hogy ebben a módosított változatban a játékosoknak ugyanazokon a helyszíneken kell majd küzdeniük a fertőzött ellenségekkel, mint az eredeti játékban. Folytasd! A különleges változatot a Nintendo és a Naughty Dog közös együttműködésének köszönhetően készítették el. Az exkluzív játékmód a Switch tulajdonosok számára teszi még vonzóbbá a The Last of Us élményét.

A Nintendo Switch verzió a The Last of Us Part 1 teljes játékát magában foglalja, beleértve a Left Behind előzmény DLC-t is. A Zelda mód egy különálló kampány, amelyben a Hyrule hercegnője találkozik Joellel, és együtt próbálnak túlélni a fertőzött világban. A mód új helyszíneket, fegyvereket és ellenségeket is bemutat, valamint néhány ismerős arcot a Legend of Zelda sorozatból.

A Naughty Dog elmondta, hogy a Zelda mód egy régóta dédelgetett álma volt a stúdiónak, és nagyon örülnek, hogy együttműködhettek a Nintendoval ezen a különleges projekten.

A játékmenetben Zeldának is lehetősége nyílik arra, hogy használja egyedi képességeit, például a Sheikah Slate-ot és a Legend of Zelda sorozatból ismert varázslatokat. Ezzel a változtatással a fejlesztők teljesen új élményt kínálnak a The Last of Us rajongóinak és a Nintendo Switch felhasználóinak egyaránt. Az új játékmód a közeljövőben érkezik, és addig is a játékosok alig várják, hogy kipróbálhassák ezt a különleges és meglepő változatot.

Éljen április elseje!

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu