Hogy kerül már megint egy Oscar-díjas Vin Diesel mellé?

MOZI HÍREK – Megszokta már a közönség, hogy a Vin Diesel-féle Halálos iramban-sorozatban folyamatosan nagy nevekkel bővül a szereplőgárda, és ez a nemes hagyomány nem szakad meg a nagyszabású fináléban sem.

 

A sorozatot záró Halálos iramban 10 egyik fontos új szereplője az Oscar-díjas Brie Larson (A szoba), aki Tesst, a titkos ügynököt alakítja. De kicsoda Tess? A színésznő most megerősítette a Total Filmnek adott interjújában, amit a rajongók jó ideje rebesgettek. Tess a Kurt Russell által játszott Mr. Senki lánya, és azért csatlakozik Dom Torettóhoz (Vin Diesel) és családjához, hogy a kilencedik részben repülőjével lezuhant apja örökébe lépjen. A színésznő elmondta, hogy Tess is Dom családjához akar tartozni, mert azonosul a céljaival, de ehhez ki kell állnia egy próbát, ahol kevés az esély a túlélésre.

Larson, aki Amerika Kapitányként is megállja a helyét, előkelő társaságba került, hiszen két másik Oscar-díjas, Helen Mirren és Charlize Theron megfordult már a Halálos iramban hősei között, sőt a végjátékban is visszatérnek.

(Fast X – hazai bemutató: 2023. május 18.)

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu