Katee Sackhoff ikonikus karakter szerepében tűnhet fel a DC filmes univerzumban?!

MOZI HÍREK – A The Mandalorian sztárja, Katee Sackhoff szeretné James Gunn DC Univerzumában megformálni a Batman ikonikus gonosztevőjét, Pamela Isley-t, azaz Poison Ivy-t.

 

 

Katee Sackhoff, akit mostanság leginkább a The Mandalorian 3. évadában láthattunk, szeretné eljátszani Poison Ivy-t. Méghozzá nem is akárhol: James Gunn DC Univerzumában. Mivel a DCEU rebootja alakul, több DC-univerzumos projekt is készülőben van. Ezek egyike a Batman: The Brave and The Bold, egy új reboot, amely a Sötét Lovagra koncentrál.

Valaki, aki játékban van, hogy csatlakozzon a DC-univerzumhoz, az éppen Sackhoff: a The Mandalorian sztárja a ComicBooknak adott interjújában nemrég arról mesélt, hogy szívesen eljátszaná Poison Ivy-t.

Mike Flanagant is dicséri, mint olyasvalakit, akivel szívesen dolgozna újra együtt. Sackhoffnak nem ismeretlen Pamela Isley, hiszen ő adta a hangját a Batman: The Long Halloween című filmben. Arról is beszélt, hogy szívesen dolgozna együtt Mike Flanagannel, aki Clayface-t dobta be a DC Studiosnak.

„Nem igazán mondhatom, hogy eladnám az elsőszülöttemet, mert ő elég különleges számomra [nevet]. De nagyon sokat adnék érte, hogy Poison Ivy-t játszhassam… És hogy újra együtt dolgozhassak Mike Flanagannel. Ő egy zseni és annyira együttműködő. Az Oculuson dolgozni olyan jó móka volt számomra, mert megengedte, hogy beszéljek arról, hogy mit akarok vele [a karakterrel, „Marie Russell”-el] csinálni… Szeretem a testiséget belevinni a szerepekbe, amiket játszom, és a horror sem más… És ő annyira benne volt.”

Bár több Batman-film franchise is készült már, csak néhányban szerepeltek női ellenfelek. Poison Ivy csak egyszer kapott lehetőséget a nagyvásznon, a kritikusok által bombázott Batman és Robinban. Eddig Poison Ivy inkább a televízióban csilloghatott. Többek között a Gothamben és a Batwomanben. Bridget Regan verziója az Arrowverse-ben remekül szolgált arra, hogy Poison Ivy miért működhet tökéletesen nagy gonoszként.

Poison Ivy ökoterroristaként való tevékenysége egy olyan nézőpont lehetne, amelyet jobban ki lehetne használni a mai szuperhősökben.

Mivel egy közvetlen Batman-folytatásra biztosan sor kerül, Poison Ivy megérdemli, hogy feltűnhessen a széles vásznon. Remélhetőleg, ahogy a DC Univerzum további tervei napvilágra kerülnek, Poison Ivy valamilyen formában része lesz az első fejezetnek. Katee Sackhoff pedig feltehetőleg szuperül hozná a karaktert.

Forrás: ComicBook

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu