John Leguizamo bojkottálja a Super Mario Bros. filmet!

MOZI HÍREK – A latin színész nem nézi meg az új animációs filmet, amelyben Chris Pratt és Charlie Day szinkronizálják a videojáték hőseit.

 

John Leguizamo nem kertelt, amikor arról kérdezték, hogy megnézi-e a Super Mario Bros. filmet, amely pénteken kerül a mozikba. A latin színész, aki 1993-ban játszotta Luigi szerepét egy élőszereplős adaptációban, kijelentette, hogy “pokolba” az új filmmel, amelyben Chris Pratt és Charlie Day kölcsönzik hangjukat Mario-nak és Luigi-nak.

Leguizamo szerint a film producerei “visszaléptek” azáltal, hogy nem választottak sokszínű színészeket a főszerepekre. “Nem [nézem meg]”, mondta a TMZ-nek, hozzátéve: “Belevehettek volna egy latin karaktert.” “Megállították a földrengetést. Elrontották a befogadást; kirekesztettek. Csak válasszanak néhány latin embert. Mi vagyunk a lakosság 20 százaléka. A legnagyobb színes bőrű csoport és alulképviseltünk.”

Leguizamo korábban elmondta, hogy mennyire küzdöttek érte az 1993-as film rendezői, Annabel Jankel és Rocky Morton, hogy ő legyen a főszereplő, mert latin ember volt, és a stúdió nem akarta őt a főszerepben látni. “Nagyon keményen harcoltak értem, hogy én legyek a főszereplő, mert latin ember voltam, és [a stúdió] nem akart engem a főszereplőnek. Nagyon nagy áttörés volt. Hogy most visszalépnek és nem választanak másikat [latin színészt], az elég szar.”

A Super Mario Bros. film rossz kritikákat kapott, többek között az Independent Clarisse Loughrey-től is. Azoknak viszont, akik megnézték a filmet, azt tanácsolják, hogy maradjanak végig a stáblistánál, hogy ne maradjanak le egy vicces Mario meglepetésről.

Leguizamot jelenleg az Amazon sorozatában, A Hatalomban láthatjuk.

Forrás: The Independent (https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/films/news/super-mario-bros-movie-john-leguizamo-b2315607.html)

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu