Régi kedvencek térnek vissza a Helyszínelők: Vegas második évadában

MOZI HÍREK – A népszerű krimisorozat új részeiben Catherine Willows és Greg Sanders is feltűnik, akik az eredeti Helyszínelők-ben is szerepeltek. A rajongók már alig várják a régi csapat újraegyesülését, amelyet most előzetes képek is fokoznak.

 

A Helyszínelők: Vegas a Helyszínelők című sorozat folytatása, amely 15 évadon keresztül futott a CBS-en. A spinoff 2021-ben indult, és az első évadban visszatért két eredeti karakter, Gil Grissom (William Petersen) és Sara Sidle (Jorja Fox). Bár ők mindketten elhagyták a sorozatot a második évad előtt, a vendégszereplők mutatják, hogy a show továbbra is elkötelezett a régi karakterek visszahozatalában.

A TV Insider nemrégiben megosztott néhány első pillantást a Helyszínelők: Vegas második évadának következő epizódjából, amelyben Catherine Willows (Marg Helgenberger), a CSI helyettes vezetője és Greg Sanders (Eric Szmanda), a DNS-szakértő találkozik egymással. Willows és Sanders az eredeti sorozatban is fontos szerepet játszottak, és sok rajongó kedvelte őket. A képeken látható, hogy Willows visszatér a helyszíneléshez, és izgatottan segít csapattársainak Vegas-ban. Sanders pedig élvezi a munkáját és beszélget Willows-szal.

A Helyszínelők: Vegas nem az első spinoff, amely a CSI franchise-ból született. Az eredeti sorozatból már korábban is készültek leágazások, mint például a CSI: Miami, a CSI: New York és a CSI: Cyber. Ezek a sorozatok időnként átjártak egymáshoz, és szerepeltettek karaktereket különböző ágakból a CSI univerzumból. A Helyszínelők: Vegas azonban egészen más hangulatú. Bár az eredeti sorozat 15. évaddal ért véget, majdnem minden főszereplő visszatért valamilyen formában a Helyszínelők: Vegas-ba. Sőt, az első évadban visszatérő karakterek, Gil Grissom és Sara Sidle a főszereplők között voltak. Bár ők mindketten elhagyták a sorozatot a második évad előtt, ezek a vendégszereplések azt mutatják, hogy a show továbbra is odafigyel a régi karakterekre. Így a Helyszínelők inkább egy filmes folytatásnak tűnik, mint egy egyszerű spinoffnak. Azzal, hogy az eredeti CSI csapat tagjai folyamatosan jelen vannak mellett az új CSI szakértőkkel együtt, a sorozat inkább olyan, mint a Sikoly folytatások, mint egy tipikus tévés spinoff. Ha szerencséjük van, ez a struktúra segíthet abban, hogy a sorozat majdnem olyan sokáig fusson, mint az eredeti.

A Helyszínelők: Vegas nem csak a régi karaktereket hozza vissza, hanem új szakértőket is bemutat, akik a legmodernebb technológiával oldanak meg bűnügyeket. A második évad főszereplői Maxine Roby (Paula Newsome), a CSI vezetője, Josh Folsom (Matt Lauria), a helyszínelési vezető, Allie Rajan (Mandeep Dhillon), a DNS-szakértő, Hugo Ramirez (Mel Rodriguez), a boncolási vezető és Harriet Cho (Jamie McShane), a ballisztikai szakértő.

Forrás: ScreenRant

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu