Star Wars Jedi: Survivor – kiderült a játék egyik izgalmas helyszíne!

A Star Wars Jedi: Survivor megerősíti az egyik népszerű rajongói elméletet, amely a játék korai leleplező trailerei óta burjánzik a neten.

 

 

A Star Wars Jedi: Survivor megerősített a játék egyik fontos helyszínét. A játék a népszerű Star Wars Jedi: Fallen Order folytatása, és a korai jelek rendkívül ígéretesek.

A játék előzetesei megerősítették, hogy a játék sok tekintetben kibővíti az eredetit, a mechanikák finomításával úgy, hogy nem találja fel újra a kereket.

Sokak számára ez nagyszerű hír lesz. A Fallen Order remek alapot nyújtott, amelyre építkezni lehetett. A Souls-szerű mechanikák pedig újragondolták az univerzumot. Az eredeti rendkívül jól fogyott a Respawn Entertainment számára, így nem meglepő, hogy a fejlesztő újabb esélyt kapott a sorozatra.

Andy McNamara, az EA munkatársa a Twitteren megerősítette, hogy a Survivorben a népszerű előzménytrilógia Coruscant nevű bolygóját is felfedezhetik a játékosok. Az eredeti játékban a játékosok a Star Wars-történetből ismert bolygókat fedezhettek fel. Köztük Dathomirt, Ilumot és Kashyyykot. Úgy tűnik, ez a trend, hogy híres helyszíneket hoznak vissza, az új részben is folytatódik. A tweetben McNamara azt is megerősíti, hogy a játékban az „eddigi legnagyobb környezetük” lesz. Bár közvetlenül nem erősíti meg, hogy a Coruscant mekkora lesz a játékban, ez egy lehetséges jelzés arra, hogy a bolygó rengeteg felfedezni valót tartogathat a játékosok számára.

A rajongók azóta találgatnak Coruscant visszatéréséről, amióta úgy tűnt, hogy a Star Wars Jedi: Survivor leleplező trailerében a decemberi Game Awards-on röviden mintha feltűnt volna a helyszín.

A gyors felvételen az új karakter, Bode Akuna látható, amint felsegíti Calt egy párkányra, Coruscant ikonikus éjszakai életének hátterében. A Star Wars történetében a bolygók gyakran rendkívül hasonlóan néznek ki. A Tattooine és a Jakku tökéletes példák. Azonban amikor a Star Wars Jedi: Survivor még ebben a hónapban megjelenik, úgy tűnik, hogy a játékosok végre eljuthatnak az előzménytrilógia bolygójára.

A Star Wars Celebration-en nemrég három új Star Wars-filmet jelentettek be. Valamint több tévésorozatot, amelyek biztosítják, hogy a franchise továbbra is a popkultúra élvonalában maradjon. Ahogy a múlt megmutatta, a Disney sosem fog mindenkinek megfelelni a törekvéseivel. Ám még mindig rajongók milliói vannak odakint, akik még mindig rendkívül izgatottak a Star Wars jövője miatt.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu