Ne hagyd ki a PlayStation Store akcióját: most megveheted a The Last of Us Part II-t fillérekért!

Ha még nem játszottad végig a Naughty Dog díjnyertes posztapokaliptikus akció-kalandjátékát, akkor most itt az alkalom, hogy bepótolhasd. A PlayStation Store-on most akciós áron, elképesztően olcsón megvásárolhatod a The Last of Us Part II-t, ami az egyik legjobb játék volt 2020-ban.

 

A The Last of Us Part II folytatja Ellie és Joel történetét, akik öt évvel az első rész után egy újabb veszélyes utazásra indulnak egy zombikkal és ellenséges csoportokkal teli világban. A játék lenyűgöző grafikával, érzelemgazdag sztorival, változatos játékmenettel és intenzív harcrendszerrel kápráztatja el a játékosokat. A játék több mint 300 díjat nyert el, köztük a legjobb játék, a legjobb narratíva, a legjobb színészi alakítás és a legjobb hangulat kategóriákban.

Nem csak egy játékról, hanem egy művészi alkotásról van szó, amely mélyen megérinti az emberi természetet, az erkölcsi dilemmákat és a túlélés árát.

A Naughty Dog díjnyertes címe lenyűgöző grafikával és hangzással rendelkezik, amelyek kihasználják a PlayStation 4 technikai képességeit és PlayStation 5-re is kapott egy 60 fps patch-et. A játék története mély és érzelmes, amelyek megmutatják az emberi természet sötét és világos oldalát. A játék szereplőit hitelesen alakítják a színészek, akik egyszerre rögzítették a mozgást és a hangot. A játék zenéjét Gustavo Santaolalla szerezte, aki az első rész zenéjét is jegyzi.

Ha szereted az izgalmas, fordulatos és érzelmes történeteket, akkor ne habozz, hanem használd ki ezt a fantasztikus ajánlatot, amíg még tart. A PlayStation Store-on most csak 3.497 forintért szerezheted meg ezt a remekművet, de siess, mert az akció csak április 29-ig érvényes!

Forrás: The Last of Us Part II PlayStation oldal

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu