The Marvels: gyűlöletcunamit indított el az új teaser – durván negatív fogadtatást kapott! [VIDEO]

MOZI HÍREK – A The Marvels trailere két nap alatt rengeteg negatív visszajelzést kapott a nézőktől. Soha ilyen negatív fogadtatással nem találkozott még a Marvel Studios.

 

 

Nem sokkal az első hivatalos The Marvels trailer ledobása után elég egyértelmű, hogy a teaser nem volt egy átütő siker az MCU számára. Mindössze néhány nap kellett ahhoz, hogy aggasztóan sok dislike-ot kapjon. Úgy tűnik, hogy sokan nem rajonganak ezért a Marvel-csapatösszefogásért.

Habár a Marvel Studios filmje végre összehozza Carol Danvers-t, Monica Rambeau-t és Kamala Khant, a Marvel Kapitány 2-t már négy késés is sújtotta, mióta az eredeti, 2023 nyarára tervezett megjelenési dátumot először eltolták.

A cikk írásakor a The Marvels teaser trailere 401 000 like-ot kapott a dislike gomb 365 000 találatával szemben. A videó összességében több mint 13,5 millió megtekintést ért el a YouTube-on. Ezek a mérőszámok még mindig azt mutatják, hogy a pozitív reakciók kissé meghaladják a negatívakat. Az egész helyzet azonban még aggasztóbbá válik, ha rájövünk, hogy A galaxis őrzői Vol. 3 első előzetese 764 000 kedvelést és 17 000 nemtetszést kapott. Ez nagyjából megfelel az MCU trailer-előzeteseknél megszokott normáknak.

További kontextus kedvéért: a megosztó She-Hulk-sorozat hivatalos trailere 786 000 like-ot és 553 000 dislike-ot kapott. Azonban azt az előzetest durván bombázták azok a rajongók, akik a Marvel Studios-t a főszereplő CGI-dizájnja miatt szidták. Nem mintha a világ más részein sokkal fényesebben néznének ki a dolgok a The Marvels számára. Ugyanis a Marvel hivatalos csatornái Latin-Amerikában, Spanyolországban vagy Indonéziában sokkal rosszabb fogadtatást mutatnak, mint a fő videó.

Miért kap máris ilyen negatív visszajelzéseket a The Marvels?

Habár egyesek szerint ez a jövőbeni kritikabombázás tünete, az igazság az, hogy még Ms Marvel trailer-bemutatója is tartotta magát az MCU elsöprően pozitív fogadtatásához a rajongók részéről; ugyanez igaz a másik két főszereplő korábbi megjelenéseire is.

Nincs példa arra, hogy a Marvel Studios bármelyik produkciója ne tudna olyan izgalmakat kiváltani a rajongók körében, mint ebben az esetben. Főleg, hogy a Marvel trailerek általában olyan jól el szokták adni a történeteit és termékeit.

Nehéz azt mondani, hogy a The Marvels teaser szörnyen néz ki. Ugyanakkor semmi igazán figyelemre méltó nincs benne. Ellentétben a Doctor Strange 2-vel, amely az X-Men-utalásokkal hozta lázba az embereket. Valószínű, hogy jelen esetben a főszereplő Brie Larson és karakterének megosztó megítélése játssza a legnagyobb szerepet a negatív fogadtatásban.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu