Vin Diesel elkottyantotta, hogyan bukkanhat fel Paul Walker a Halálos iramban 10-ben

MOZI HÍREK – Régóta rebesgetik a Halálos iramban-széria rajongói, hogy a sorozat nagy sztárja, a 2013-ban autóbalesetben elhunyt Paul Walker karaktere visszatér az utolsó részben.

 

A hamarosan látható Halálos iramban 10. rendezője, Louis Leterriere kissé lehűtötte a várakozásokat, amikor azt mondta a Total Filmnek, hogy a fináléban az ötödik részből származó flashbackeken kívül nem lesz más jelenet Walkerrel. A sorozat főszereplője és producere, Vin Diesel azonban, ha nem is egyenes, de árnyaltabb választ adott ugyanerre a kérdésre. „2013-ban a stúdió nagyon merész, de teljesen indokolt lépést tett annak érdekében, hogy Brian O’Connert (Walker karaktere – a szerk.) életben tartsák – mondta Diesel szintén a Total Filmnek. – Anélkül, hogy bármit elszpojlereznék, ennyit mondok: nem tudom elképzelni, hogy ezt a sagát befejezhetnénk anélkül, hogy méltó módon búcsút vennénk Brian O’Connertől.”

Diesel a „merész, de indokolt” lépést említve arra utalt, hogy Walkert az ötödik rész még fel nem vett jeleneteiben számítógéppel keltették életre oly módon, hogy öccse játszotta a karaktert, és alakjára rámontírozták az arcát. Hasonlóan fejezték be a Gladiátort, ott Oliver Reed hunyt el a forgatás alatt, és Leia hercegnő is így tért vissza a Csillagok háborúja-szériában a karaktert játszó Carrie Fisher halála után.

Diesel ezzel mégiscsak elszpojlerezte, hogyan tér vissza Brian O’Connor, de a rajongók biztosan nem haragszanak rá ezért.

Halálos iramban 10. olyan nagyszabású produkció, hogy két egész estés mozifilm lett belőle, az első részt láthatjuk májusban.

(Fast X – hazai bemutató: 2023. május 18.)

Forrás: UIP Dunafilm

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu