Steven Yeun Marvel Thunderbolts-karaktere rejtélyesebb, mint hittük!

MOZI HÍREK – Steven Yeun megadta a rajongóknak az első támpontot a Marvel Studios készülő Thunderbolts című filmjében játszott titokzatos, de jelentős szerepének megfejtéséhez.

 

 

A The Walking Dead sztárja, Steven Yeun – akit legutóbb a Balhéban láthattunk; kritikánkat itt találod – megtörte a csendet a Marvel Cinematic Universe közelgő Thunderbolts projektjében játszott szerepéről, és egy rejtélyes leírást kínált a rajongóknak. Egyedi okról is beszélt, amiért csatlakozott az MCU-projekthez a meg nem erősített szerepében.

Az azonos nevű antihős csapat alapján a Thunderbolts egy gonosztevőkből, gazemberekből és hagyományos hősökből álló csoport, akiket a kormány szolgálatába soroznak be, látszólag Thaddeus „Thunderbolt” Ross tábornok vezetése vagy irányítása alatt.

Ezt a szerepet nemrég Harrison Ford vette át az Amerika kapitány 4. részében. Több sztár is megerősítette, hogy korábbi MCU-szerepeket fog alakítani a filmben. Köztük Ghost, Taskmaster, a Tél Katonája és a Vörös Őrző. Ám a teljes szereposztást még nem hozták nyilvánosságra, az egyik ilyen meg nem nevezett hely Steven Yeuné.

Annyit tudni, hogy Yeun állítólag fontos MCU-karakterként csatlakozik a Thunderbolts szereplőgárdájához. A cselekmény és a Marvel Cinematic Universe debütáló karakterek részletei még mindig jócskán titkosak. Yeun egy rejtélyes leírást adott a szerepről, és elmagyarázta, mi vonzotta őt a szerephez. Az Empire-nek a közelgő projektjeiről beszélve a következőket mondta: „Nem tudom, hogy ez [az MCU] kifejezetten rajta volt-e a bakancslistámon. Inkább a sztori, az, hogy újra együtt dolgozhattam Jake Schreierrel, aki a Balhét rendezte, és hogy mik voltak a szándékai. Az adott karakterrel kapcsolatos szándékok, amit el akartak velem játszatni, nagyon egyértelműek voltak, és ez vonzott a filmhez”.

Az egyik uralkodó elmélet a szereposztással kapcsolatban az, hogy Yeun fogja játszani az első élőszereplős adaptációban az Őrszemet. Ő egy ritkán feltűnő, de őrülten erős Marvel Comics karaktert, aki a DC Supermanjével egyenrangú. Bár Sentry még sosem szerepelt a képregényes Thunderbolts soraiban, a hasonló témájú Dark Avengersben már láthattuk akcióban. A Thunderboltsnak szüksége lehet egy nehézfiúra, ha egy másik népszerű pletyka igaznak bizonyul.

Eszerint a csapat ellenfele a szintén őrülten erős Hyperion lesz, egy másik obskúrus karakter, akiről a nem képregényolvasók megkérdezhetik, hogy ki ő, ha megjelenik a Thunderboltsban.

Yeun leírásának megfogalmazása sokat hagy a képzeletre. A projekt azonban ettől függetlenül biztosan vonzza majd a tekinteteket. Hiszen a Thunderbolts és az Öngyilkos osztag között koncepcionális alapon máris összehasonlításokat tesznek. Joggal remélhetjük, hogy a készülő projekt is hasonlóan jó fogadtatásban részesül. Az Öngyilkos osztag újratervezése hozta meg James Gunn számára a visszahívást további projektekhez a DC-nél. Ez végül a jelenlegi DCU vezetői pozíciójához vezetett.

Bár a spekuláció jó időtöltés lehet, mindenkinek várnia kell, hogy Yeun MCU-debütálása mi lesz. Hasonlóan a társához, Ayo Edebirihez, aki szintén egy eddig titkos szerepet kapott a Thunderboltsban.

Forrás: Empire

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu