Jonathan Majors kutyaszorítóban – újabb egykori áldozatok jelentkeztek az ügyészségen!

MOZI HÍREK – Jonathan Majors legújabb családon belüli erőszakkal kapcsolatos ügye súlyosbodik, mivel egyre több állítólagos áldozat működik együtt az ügyészséggel.

 

 

Jonathan Majors helyzete csak tovább romlik, mivel több állítólagos bántalmazás áldozata is előállt, hogy együttműködjön az ügyészséggel az esetleges bírósági megjelenése előtt. A Variety beszámolója szerint Majors május 8-i bírósági megjelenése előtt több állítólagos áldozat is együttműködik a manhattani kerületi ügyészséggel. Ráadásul teljesen elképzelhető, hogy még többen is jelentkeznek.

Mindez nem sokkal azután történt, hogy Majors menedzsmentje és publicistája a hét elején, kevesebb mint egy hónappal a májusra tervezett bírósági megjelenés előtt ejtette a színészt.

Majors az elmúlt évben feltörekvő sztár volt, csillagászati magasságokba jutott a Creed III-ban Michael B. Jordan mellett játszott főszerepével és az MCU mozifilmes debütálásával a Hangya 3. részében. Mivel azonban Majors helyzete egyre rosszabbodik, a Disney és a Marvel Studios elkezdheti keresni Kang helyét. Pedig már forgatott jeleneteket a Loki 2. évadához. Továbbá a hamarosan érkező Avengers: The Kang Dynasty címszereplője, amelyet 2025-ben mutatnának be.

Mint a Variety megjegyzi, a korábban említett manhattani családon belüli erőszak állítólagos áldozata is Hangya film stábjának tagja volt. Ráadásul a színész máris persona non grata lett szakmai körökben. A Protagonist Pictures The Man in My Basement című filmjéből is kirakták, az MLB Texas Rangers pedig úgy döntött, hogy nem folytatja a Majors részvételével készült reklámkampányát. Egy forrás így nyilatkozott a Variety-nek: „Azt hiszem, az igazság az, hogy mindenki arra vár, hogy mit tesz a Marvel. Ez nem jelenti azt, hogy mindenki ugyanazt fogja csinálni, de az emberek erre várnak”.

 

Jonathan Majors hiába próbálkozott, hogy tisztázza a nevét

 

Az állítólagos családon belüli erőszak-incidensről szóló első híreket követően Majors és ügyvédje képernyőmentéseket nyújtott be a színész és az állítólagos áldozat közötti szöveges üzenetekből. Az üzenetek célja az volt, hogy tisztázzák a Kang színészének nevét. Ám ennek éppen az ellenkezőjét érték el. Az üzenetekben ez állt:

„Kérlek, tudasd velem, hogy jól vagy, ha ezt megkapod. Biztosítottak, hogy nem emelnek vádat ellened. Azt mondták, hogy protokoll szerint le kellett volna tartóztatniuk, amikor meglátták a sérüléseimet, és tudták, hogy verekedtünk. Annyira dühös vagyok, hogy megtették. És sajnálom, hogy ilyen helyzetben vagy. Gondoskodni fogok róla, hogy semmi se történjen emiatt. Mondtam nekik, hogy az én hibám volt, hogy megpróbáltam elvenni a telefonodat. Csak most jöttem ki a kórházból. Csak hívj fel, ha kijöttél. Szeretlek.”

Egy további üzenet csak rontott a helyzeten:

„Megismételtem, hogy ez nem támadás volt, és nem adtam az áldásomat arra, hogy vádat emeljenek ellened. Elolvastam a papírt, amit a fojtogatásról adtak nekem, és azt mondtam, hogy ez nem történt meg, és azonnal el kell távolítani. A bírónak ezt mindenképpen el fogják mondani. Ezt biztosította nekem. Tudom, hogy a legjobb csapatod van és nincs miért aggódni, csak azt akarom, hogy tudd, hogy mindent megteszek a részemről. Azt is mondtam, hogy mondják meg a bírónak, hogy a hívás eredete az volt, hogy összeomlottam és elájultam, és azt is, hogy aggódtál, mint a társam, a korábbi kommunikációnk miatt. Gondoskodásból. Megígérte, hogy mindent továbbítani fog.”

Az üzenetek látszólag azt mutatják, az állítólagos áldozat az ő oldalán áll. Ám nagyon úgy hangzik, mintha valaki olyan mondta volna, aki valószínűleg egy bántalmazó kapcsolatban van. Ahogy a Variety megjegyzi, az egyik forrás, aki Majors-szal dolgozik egy projekten, azt mondta: „Olyanok, mint egy rossz Lifetime-film. Alapvetően úgy néznek ki, mint egy bántalmazott nő szöveges üzeneteinek tankönyvi példái.” Érdekes lesz látni, hogyan alakul az ügy további része. Főleg, ha újabb áldozatok vádolják Majors-t, miközben ő megpróbálja tisztázni a nevét.

Majors május 8-án jelenik meg a bíróságon, ahol az esetet tárgyalják majd.

Forrás: Variety

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu