Killers of the Flower Moon: Leonardo DiCaprio szokatlan szerepben tűnik majd fel a filmben?!

MOZI HÍREK – A CinemaConon vetített Killers of the Flower Moon felvételekből kiderül, hogy DiCaprio egy sorozatgyilkos, akire az FBI vadászik a Scorsese-vel közös legújabb kollaborációjában.

 

 

A Killers of the Flower Moon felvételeiből kiderül, hogy Leonardo DiCaprio egy sorozatgyilkost alakít, aki Martin Scorsese első westernjében menekül. A készülő film igazi sztárcsapatot vonultat fel, hiszen Robert De Niro, Jesse Plemons, Lily Gladstone és Brendan Fraser is szerepel benne. A történet középpontjában egy valós gyilkosságsorozat áll, amely az 1920-as években történt az Osage-nemzetségben. Most az Apple TV Plus kizárólag a CinemaConon osztott meg egy új részletet a filmből.

A trailer Scorsese lenyűgöző jelenteit mutatja be, többek között Brendan Fraser is feltűnik a filmben, aki A bálna című mozijáért a legjobb férfi főszereplőnek járó Oscar-díj elnyerése után tűnik fel.

A felvételből az is kiderült, hogy DiCaprio egy sorozatgyilkost fog alakítani, aki az Osage-nemzetség tagjaira vadászik. Jesse Plemons FBI-os karaktere Oklahomába megy, ahol a gyilkosságsorozat után nyomoz, amely „a terror uralma” néven vált ismertté.

A CinemaConon bemutatott Killers of the Flower Moon első felvételeiből kiderül néhány fontos részlet a hihetetlen igaz történetről, amelyen Scorsese legújabb filmje alapul. DiCaprio karaktere, Ernest Burkhart állítólag azért gyilkolta meg Osage feleségét, Mollie-t és annak családtagjait, hogy örökölje az olajban gazdag szülőföldjükhöz való hozzáférést. Az oklahomai gyilkosságokra kezdtek felfigyelni a washingtoniak. Ekkor küldték oda Plemons karakterét, Tom White-ot nyomozni.

A brutális bűntettek, amelyek a rémuralom néven váltak ismertté, nagyszabású FBI-vizsgálatot indítottak, amelynek élén a fiatal J. Edgar Hoover állt.

A Killers of the Flower Moon 3 óra 26 perces játékidővel érkezik. Ez csupán három perccel rövidebb, mint Scorsese legutóbbi filmje, Az ír. Bőven lesz ideje arra, hogy megfelelően elmesélje tragikus történetét. Az első felvételek leírása alapján úgy hangzik, hogy Scorsese legújabb filmje a kenyéradójának, a gengszter műfajnak a keveréke egy westernnel egy megrázó igaz történetben, amely az olajra éhes emberek és az Osage-nemzetség közötti konfliktusról szól. Scorsese szerint a film arra készült, hogy a széles vásznon lehessen látni, ahol idén októberben debütál majd.

Forrás: The Hollywood Reporter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu