Vin Diesel felfedte, mit is várhatunk Riddicktől az új filmben!

MOZI HÍREK – A Riddick-franchise negyedik filmje, a Riddick: Furya már fejlesztés alatt áll – Vin Diesel most azt is megmutatta, milyen lesz.

 

 

Az akciósztár Vin Diesel új betekintést engedett a Riddick-franchise közelgő negyedik részébe, a Riddick: Furya című filmbe. A közösségi médiában Diesel egy új, erőteljes koncepcióképet osztott meg. Ez a karakter régóta várt visszatérésekor a karakter túlvilági, új képességeivel kecsegtet.

Az epikus kép mellé egyszerűen csak azt írta, hogy „The Furyan”, és ez a legújabb megjelenés is biztosíthatja, hogy a rejtélyes harcos rajongói már alig várják a visszatérését.

Egy visszatérést, amely már egy évtizede készül. Vin Diesel több mint két évtizede mutatkozott be először a Pitch Black című, remek atmoszférát teremtő sci-fi kamara-horrorban. A közönség utoljára 2013-ban, David Twohy rendező Riddick című filmjében láthatta Vin Dieselt a szerepben. A 2004-es The Chronicles of Riddick űroperáját követően a Riddick ismét kis léptékűvé tette a dolgokat. Vegyes kritikákat kapott, de a karakter továbbra is Diesel egyik legemlékezetesebb alakítása. A rajongók pedig izgatottan várják, mi következik.

A Riddick: Furya tehát jobban belemerül a karakter rejtélyes eredetébe. „Az új filmben Riddick végre visszatér szülővilágába, egy olyan helyre, amelyre alig emlékszik, és amelyet félelmei szerint a nekromongerek romba döntöttek” – olvasható a Riddick: Furya hivatalos leírásában. „Ott azonban más furyaiakat talál, akik a létükért harcolnak egy új ellenséggel szemben. És ezek közül a furyaiak közül néhányan jobban hasonlítanak Riddickre, mint azt valaha is gondolta volna.”

A Riddick: Furya, amelyet ismét David Twohy ír és rendez az alkotók, Jim és Ken Wheat mellett, még nem rendelkezik megjelenési dátummal. Jelenleg a forgatás előkészületi szakaszában van.

 

Mi várhat még Vin Diesel ikonikus karakterére?

 

A Pitch Black 2000-es megjelenése óta a franchise és konkrétan Richard B. Riddick karaktere sokat bővült. A visszatérő rendező, David Twohy szerint ő és Diesel nem hagyhatták figyelmen kívül a rajongók hívását, hogy folytassák az utat. Ahogy a rendező nemrég nyilatkozott:

„A rajongóink légiója évek óta követelte, és most végre készen állunk arra, hogy a Riddick: Furya című filmmel eleget tegyünk a felhívásuknak”– mondta a filmkészítő.

„A Vin és a One Race-szel való együttműködésem 20 gyümölcsöző évre nyúlik vissza, hiszen együtt már három filmet, két videójátékot, egy anime produkciót és mozgóképes képregényeket készítettünk az internetre.”

„Ebben az új nagyvásznas eseményben visszatérünk Riddick szülőbolygójára, ahol végre felfedezhetjük Riddick születését.”

Forrás: Instagram

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu