Star Wars Jedi: Survivor: megérkezett a legújabb patch – vajon játszható végre a játék?!

Újabb frissítés jelent meg a Star Wars Jedi: Survivor-hoz, amely számos problémát orvosol a PS5-ös és az Xbox Series verzióban.

 

 

A Respawn és az EA újabb javítást adott ki a Star Wars Jedi: Survivor-hoz PlayStation 5 és Xbox Series konzolokon. A friss patch számos olyan hibát és hibát orvosol, amelyekkel a kezdetek óta küszködünk. A 2019-es Star Wars Jedi: Fallen Order folytatása végül a múlt hétvégén jelent meg a legtöbb nagy platformon, és meleg kritikákat kapott a kritikusoktól.

Habár a Star Wars Jedi: Survivor a megjelenés előtt rengeteg sikert aratott az új fénykardos harcstílusok és a meglepően mély karakter testreszabási lehetőségek miatt, a játék megjelenése nem volt mentes a hiányosságoktól.

Folytatva az utóbbi években sajnos túlságosan is elterjedt tendenciát, a játék számos, a játékmenetet megzavaró hibával érkezett. Ezek sokak számára megmérgezték az élményt, és negatív játékosértékelések hullámát eredményezték. Úgy tűnik, a játék PC-s portja küszködik leginkább ezekkel a technikai problémákkal. Ám a PS5-ös és Xbox Series X/S konzolos kiadások sem mentesek.

Szerencsére az EA és a Respawn ígéretet tett arra, hogy ezeket a problémákat patchekkel kezelik. Ezek közül az első hétfőn jelent meg PC-n, és komoly teljesítményjavulást kínált. Most pedig egy bővített javítócsomag jelent meg a konzolokra, ahogy azt az EA Star Wars Twitter-fiókjának tegnapi bejelentő posztja előrevetítette. A frissítés 1,17 GB-os, és számos olyan javítást tartalmaz, amelyet a PC-s verzióban már implementáltak. Ezek különböző grafikai problémákat, a játék időnkénti összeomlását és néhány más, bejelentett problémát orvosolnak.

Az egyik legnagyobb probléma, amit ez a legújabb Star Wars Jedi: Survivor frissítés kijavít, az a Chamber of Dualityben előforduló hiba, ahol a játékos csapdába eshetett a dungeonban. Ilyenkor kénytelen volt újraindítani a játékot a legelejéről, ha nem mentette el előtte a játékmenetét. A játékosok egyéb hibákba is belebotlottak. Többek között olyanokba, ahol Cal tartósan elveszíti XP-jét, miután egy bizonyos ellenség megölte, és problémák adódtak a Jedi: Survivor HDR-beállításaival.

Szerencsére egyes játékosok ez utóbbi probléma megoldására találtak megoldást a PlayStation 5 egy bizonyos beállításának megváltoztatásával.

A Star Wars Jedi: Survivor egy szórakoztató játék. Ám a sok hiba tönkreteheti a játékosok élményét. Különösen, ha a létfontosságú fejlődés vagy tapasztalati pontok elvesztéséről van szó. A legújabb javítás talán nem old meg minden problémát, ami a rajongóknak a megjelenés óta gondot okozott, de mindenképpen egy lépés a jó irányba.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu