Tom Cruise Micimackóval lép fel

MOZI HÍREK – Sok híres irodalmi és filmes karakterrel lenne társítható Tom Cruise, csak egy kis fantázia kell hozzá, de Micimackó alighanem az utolsók között lenne számba jöhető partnerként.

 

Pedig hamarosan eljön a jeles alkalom, amikor a Top Gun sztárja és a Százholdas Pagony bundás brummogója egy színpadon szerepelnek. Mindkettejüket meghívták III. Károly koronázási ünnepségére, hogy emeljék az esemény fényét. Az ötlet alighanem onnan eredt, hogy II. Erzsébet platina jubileumának ünnepségét egy olyan etűd vezette fel, amelyben a királynő együtt uzsonnázott Paddington mackóval, a britek másik kedvenc mesehősével. Ez a vidám jelenet még nagyobb sikert aratott a közönség körében, mint a királynő korábbi kalandja James Bonddal a 2012-es londoni olimpia megnyitóján, ahol ejtőernyős ugrással tisztelegtek – dublőreik – a nagyérdemű előtt.

Cruise régi jó barátja az angol királyi családnak, különösen Katalinnal és Vilmos herceggel ápol közeli kapcsolatot. Legutóbb ő látta vendégül a hercegi párost a Top Gun: Maverick londoni díszbemutatóján, most bizonyos értelemben viszonozzák a gesztust.

Tom Cruise a királyi fellépés után nem sokkal a Mission: Impossible Leszámolás Első Részben lesz látható, jövőre pedig érkezik a második rész.

(Mission: Impossible Dead Reckoning Part One – hazai bemutató: 2023. július 13.)

Forrás: UIP

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu