A Steam keresősávja sokkal jobb lett

A Valve frissítette a Steam áruház keresését, hogy könnyebb legyen a játékkategóriák felfedezése.

 

A Steam áruház keresősávja most már jobban tud keresni címkék, fejlesztők, kiadók és franchise-ok alapján weben, alkalmazásban és mobilon. A változás azért történt, mert a Valve észrevette, hogy egyre több játékos keres konkrét áruházakat, címkéket vagy fejlesztőket. A keresés most már kezeli a helyesírási hibákat és a gépelési elírásokat is sokkal jobban, mint korábban.

Például egy “dungeon” keresés most már felajánlja a “Dungeon Crawler” és a “Mystery Dungeon” címkéket is a Dungeon nevű játékok mellett. Így könnyebben megtalálhatod a nagy zombis játékgyűjteményt, ha csak beírod, hogy “Zombie”. Ugyanez működik a kiadókra és franchise-okra is. Ha beírod, hogy “Bethesda”, akkor megkapod a kiadó oldalát, vagy ha beírod, hogy “Star Wars”, akkor megkapod az összes Star Wars játékot. Vagy a Gyűrűk Ura, vagy a Warhammer, vagy bármi más.

Végül, ha nem tudsz vagy nem akarsz helyesen írni, akkor se aggódj. A Steam keresés most már jobban bánik a gépelési hibákkal. Nem kell többé helyesen írnod az intergalaktikus szót ahhoz, hogy élvezhesd az Intergalactic Fishing játékot. De menj el és tanulj meg jobban írni ennél. Próbáltam és nem tudta, hogy mit akarok. Szóval tanulj meg jobban írni ennél.

Forrás: PC GAMER

 

 

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu