Szegény Jedit még az ág is húzza: a Star Wars Jedi: Survivor tartalmilag is hiányos!?

A Respawn Entertainment legújabb játékát előrendelő, esetleg annak Deluxe Edition verzióját megvásárló játékosok nem csak a PC port gyenge állapota miatt panaszkodhatnak!

 

Már több mint egy hete, hogy megjelent a Star Wars Jedi: Survivor, de a PC-sek még mindig messze vannak attól, hogy a játék megfelelően kihasználja a CPU-t és a GPU-t (ez az Arkane Austin Redfallját is érinti; erről a minap írtunk). Egy patch viszont rontott a helyzeten, de nem a teljesítmény tekintetében, hanem emiatt eltűntek a deluxe/előrendelői DLC-k a játékból! A helyzet felettébb fejetlenségnek hat, mert ez már inkább a humor kategóriába kezd átesni.

„Előrendeltem a Star Wars Jedi: Survivor deluxe kiadását, és az első napokban minden extra tartalom megvolt. Tegnap elkezdtem játszani, és az összes DLC eltűnt. Az EA-n felületén vásároltan meg a játékot, így megpróbáltam megjavítani ott, de ez nem működött. Újraindítottam a PC-met, be- és kikapcsoltam, és töröltem a játékot, majd újra letöltöttem. Még mindig hiányzik az összes tartalom,” írta a Redditen u/TaeYong17, Nem egyedüli eset, mivel a Steames értékelések között is felbukkan a hiba. Az Electronic Arts közösségi menedzsere reagált a kiadó fórumján.

Tudomásuk van a hibáról, és már vizsgálódnak, hogy mi okozta a hibát. Javasolt Steamen és az EA appban egyaránt ellenőrizni a fájlok integriátását, hátha ezzel vissza tudjuk nyerni az elveszett tartalmakat. Fontos, hogy a DLC-k is megfelelően telepítve legyenek. Az előrendelői bónuszok: egy Hermit nevű kosztüm és fénykard szett, amivel Cal Kestis Obi-Wan Kenobinak nézhet ki (ugyanakkor akkor játszódik a Star Wars Jedi: Survivor mint az Obi-Wan TV-sorozat), és egy lézerpisztolyos készlet. A Deluxe Edition két kozmetikus pakkot (Han Solo, Luke Skywalker) tartalmaz.

Vannak azért még hibák (az egyik ellenfél képes úgy kiütni minket, hogy az XP-nket nem tudjuk visszaszerezni, úgy elrepül az), és egy boss, akit ha akkor győzünk le, ahogy ő minket, legyőzhetetlenné válik…

Forrás: PCGamer

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu