Call of Duty 2023: kiderülhetett, mikor tervezik bejelenteni a játékot?!

Egy új, megbízható forrásból származó szivárgás állítása szerint kiderült, mikor kerülhet nyilvánosságra a 2023-as Call of Duty játék.

 

 

A 2023-as Call of Duty játék augusztus 1-jén kerülhet nyilvánosságra, ha a legújabb kiszivárgások és pletykák igazolják. A CoD kiszivárogtatások minden évben ilyenkor kezdődnek. Úgy tűnik, a közelgő 2023-as verzió sem kivétel.

Voltak olyan hírek, amelyek arra utaltak, hogy az Activision idén valóban kihagyja egy teljes értékű új Call of Duty-játék megjelentetését.

Ha ez így van, akkor 2005 óta ez lenne az első alkalom, hogy nem jelenik meg új CoD-játék a piacon. Az Activision visszautasította ezeket az állításokat. Jelenleg arra számítunk, hogy valóban lesz új Call of Duty játék az ünnepi szezonban. Hivatalos részletek arról, hogy a projekt mit tartalmaz majd, e sorok írásakor nem állnak rendelkezésre.

Az Insider Gaming munkatársa, Tom Henderson jelentése szerint, aki bizonyítottan pontos CoD-szivárogtató, úgy tűnik, hogy a régóta futó first-person shooter franchise következő játékát augusztus 1-jén, kedden fogják leleplezni. A leleplezésre állítólag egy játékon belüli esemény keretében kerül sor. Ez követné a Call of Duty: Black Ops Cold War leleplezésével néhány évvel ezelőtt kezdődött trendet. A jelentés szerint augusztus 1-jét „ceruzával írták be”, így a tervek még változhatnak.

A rajongóknak mindig érdemes a kiszivárogtatásokat némi fenntartással kezelniük. Ám Henderson a múltban már rengeteg CoD-hírt szivárogtatott ki pontosan. Így most sincs okunk kételkedni benne. Ha az új játékot csak augusztusban jelentik be, az azt jelenti, hogy a rajongók már néhány hónappal a hivatalos megjelenési dátum előtt értesülhetnek róla. Ennek a megközelítésnek vannak előnyei és hátrányai.

Ám ez azt is jelentené, hogy a rajongóknak nem kellene a leleplezés után borzasztóan sokat várniuk, hogy belevethessék magukat a bétába.

Korábbi pletykák szerint a 2023-as Call of Duty játék a Modern Warfare 2 kampánykiterjesztése formájában érkezhet. Szemben egy valóban vadonatúj élménnyel. Azonban ez még nem derült ki. Végső soron a CoD rajongóknak érdemes lesz megvárniuk az Activision hivatalos részleteit. Addig is, rengeteg új tartalomnak kell érkezni a Modern Warfare 2 és a Warzone 2 battle royale számára, hogy a CoD rajongók elfoglalják magukat, amíg várják, hogy többet tudjanak meg a 2023-as játékról.

Forrás: Insider Gaming

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu