Az Insomniac elképesztően ambiciózus terveket vázolt a Spider-Man 2-t illetően!

Az Insomniac egyik vezetője azt állítja, hogy a Spider-Man 2-t szeretné a „legjobb játékká” tenni, amit a stúdió valaha is készített.

 

 

Az Insomniac Games narratív igazgatója, Jon Paquette kijelentette: célja, hogy a Marvel’s Spider-Man 2 a legjobb játék legyen, amit a fejlesztőcsapat valaha készített. A sorozat következő részét még 2021-ben jelentették be először. A játék Peter Parker és Miles Morales közös munkájára fókuszál egy csapat ellenséggel szemben. Továbbá néhány ikonikus gonosztevő, például Kraven the Hunter és Venom érkezését is előrejelzi. Ám a két évvel ezelőtt bejelentés ellenére még nem láthattunk túl sokat a játékból.

Történtek kisebb lépések a játék népszerűsítésére, mint például egy teaser videó egy általános PS5 bemutató keretében, valamint egy előzményképregény a Marvel’s Spider-Man 2-höz, amely a múlt heti Free Comic Book Dayre jelent meg, és a folytatás eseményeit helyezi előtérbe.

A fejlesztő rendületlenül biztosította a rajongókat, hogy a játék valamikor idén fog megjelenni. Egyesek ugyanis aggodalmuknak adtak hangot a játék frissítéseinek hiánya miatt. Az infóhiány ellenére a folytatás mögött álló munkatársak nagyon pozitív üzenetet közvetítenek a játékot váró rajongóknak. Mindezt a narratív igazgató nemrég tett nyilatkozata is jelez.

Az Insomniac Games hivatalos Twitch-csatornáján nemrég megrendezett stream során Paquette kijelentette, hogy a stúdió nagyon keményen dolgozott azon, hogy a Marvel’s Spider-Man 2 a legjobb játék legyen, amit a csapat valaha készített. A szegmens során kijelentette, hogy nagyon izgatott a játék miatt. Habár sok mindenről nem tudott azonnal beszélni, alig várja, hogy megossza a rajongókkal, amit az cég kifejlesztett.

Ez a kijelentés hihetetlenül biztató lehet, hiszen az Insomniac Games elmúlt években megjelent alkotásai nagyon jó fogadtatásban részesültek.

Ide tartozik például a Sunset Overdrive. Valamint a már említett Pókember-játékok és a PS5-exkluzív Ratchet and Clank: Rift Apart 2021-ből. A narratív rendezőnek ez a játékkal kapcsolatos nyilatkozata bizakodásra adhat okot a játék minőségét illetően.

A Spider-Man 2-vel kapcsolatos információkat eddig eléggé titokban tartották. A kiszivárgások és pletykák is megkavarják a dolgokat, és megnehezítik annak pontos meghatározását, hogy mi is lesz a játékban. A Spider-Man 2 mellett a stúdió egy Wolverine-fókuszú játékot is fejleszt. Ez szintén csak egy rövid teaser trailert kapott eddig. Egyelőre a játékról csak annyit erősítettek meg, hogy fejlesztés alatt áll. Nincs meghatározott megjelenési dátuma. Ettől függetlenül már csak idő kérdése, hogy hivatalosan is több infó derüljön ki róla.

Forrás: Exputer

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu