PS Plus Premium: a májusi klasszikus játékok egy kellemes meglepetéssel érkeznek!

Úgy tűnik, hogy a PS Plus Premium 2023 májusában érkező új klasszikus játékai már a megjelenéskor támogatni fogják a trófeákat.

 

 

A PS Plus Premium szinten 2023 májusában érkező klasszikus játékok trófeatámogatással indulnak. Az olyan címek, mint a Blade Dancer: Lineage of Light és a Pursuit Force már az első napon rendelkezni fog ezzel a funkcióval. A Premium felhasználók a többi szinthez képest további előnyökhöz jutnak. Ugyanis felár nélkül hozzáférhetnek válogatott PS1, PS2 és PSP játékokhoz.

E címek közül sok támogatja a trófeákat, így a felhasználók a játékban elvégzett különböző feladatokért trófeákat szerezhetnek.

A 2023 márciusában a PS Plus Premiumhoz hozzáadott új játékok trófeatámogatással érkeztek. Mind a Syphon Filter: Dark Mirror, mind az Ape Academy 2 kínálta ezt a funkciót a megjelenéskor.

Ahogy arról a Push Square beszámolt, a trófeák a Blade Dancer: Lineage of Light és a Pursuit Force esetében megjelentek az Exophase-on. Méghozzá órákkal azelőtt, hogy állítólag elindulnának a PS Plus Premiumon. A Pursuit Force-ban akár 31 trófeát is szerezhetnek a rajongók. A Blade Dancer: Lineage of Lightban 28 trófeát oldhatnak fel a játékosok. Ebben a számban benne van a nagyon keresett platina trófea is. Ezt azok a játékosok szerezhetik meg, akik az összes többi trófeát is megszerezték ezekben a játékokban.

Meg kell jegyezni, hogy a PS Plus Premium felhasználók a Syphon Filter: Logan’s Shadow-val is játszhatnak klasszikus játékként 2023 májusában, de annak trófealistája e cikk írásakor még nem jelent meg.

Ugyanakkor a Syphon Filter sorozat más játékai is trófeatámogatással érkeztek. Tehát valószínű, hogy a Logan’s Shadow is ezzel a funkcióval fog megjelenni.

Sok játék már a megjelenéskor támogatja ezt a funkciót. Azonban a Sony a már a szolgáltatásban lévő címekhez is hozzáadhat trófeákat. A Sony például idén év elején frissítette a Super Stardust Portable-t trófeatámogatással. Annak ellenére, hogy a játék 2022 júniusában jelent meg a Premiumon.

A PlayStation Plus Extra és Premium tagok ebben a hónapban egy csomó új játékot kapnak, mivel a Sony május 16-án frissíti a katalógust.

A PS Plus Extra előfizetők a Ratchet & Clank: Rift Apart, The Evil Within 2, Thymesia, Shadow of the Tomb Raider, Watch Dogs: Legion és még sok más játékkal is játszhatnak ingyenesen. A Ghostbusters: The Video Game Remastered is a klasszikusok katalógusának része lett.

Forrás: Push Square

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu