Star Wars Jedi: Survivor: megjött az új patch – vajon végre kijavították a legégetőbb hibákat?!

A Respawn Entertainment bemutatta a Star Wars Jedi: Survivor legújabb javítását, amely végre talán növeli valamivel az akció-kalandjáték általános teljesítményét.

 

 

A Star Wars Jedi: Survivor új frissítést kapott, amely különböző problémákat orvosol és javítja az általános felhasználói élményt PC-n, PlayStation 5-ön és Xbox Series X/S-en. A játék április 28-án jelent meg. Ez a frissítés már az ötödik javítás, amelyet a Respawn Entertainment az akció-kalandjátékhoz adott ki.

A Star Wars Jedi: Survivor a megjelenéskor tapasztalt néhány hiba ellenére kedvező kritikákat kapott, a játékosok és a kritikusok dicsérték a grafikát és az általános játékélményt.

A Respawn Entertainment kiadta a Star Wars Jedi: Survivor legújabb frissítésének javítási jegyzeteit. Ezek különböző fejlesztéseket hoznak a játék PC-s és konzolos verziójához. A frissítés több hibajavítást és stabilitásjavítást is tartalmaz. Ám úgy tűnik, nem akadályozza meg azt a módszert, amellyel a játékosok megnyerhették a Star Wars Jedi: Survivor utolsó bossharcát. A frissítés május 17-én települt PC-n. A PlayStation 5 és Xbox Series X/S játékosoknak még várniuk kell az új javítás hivatalos megjelenési dátumára.

A PC-s játékosok különböző problémákkal szembesültek, amelyek megakadályozták őket abban, hogy élvezzék Cal történetét. Egyes játékosok még a Jedi: Survivorban is találkoztak olyan játéktörő hibákkal, amelyek megakadályozták őket a játék folytatásában. Vagy éppen befolyásolták az általános felhasználói élményt. Ezek a problémák és más kisebb hibák várhatóan ritkábbak lesznek, amint a Respawn Entertainment újabb frissítéseket ad ki a javításukra.

Ezzel az új adag hiba- és teljesítményjavítással a Respawn Entertainment a játékosok által a Star Wars Jedi: Survivorral szemben megfogalmazott fő kritikát kezeli.

A játék rendezője, Stig Asmussen bejelentette, hogy trilógiát tervez. Így a rajongóknak még egy játékra kell számítaniuk, amely Cal Kestis kalandjairól szól. A játékosoknak még rengeteg tennivalójuk van, miután befejezték a fő történetet. Ám néhányan már most azon tűnődnek, mi lesz Cal Kestis és barátai sorsa. A Star Wars Jedi-sorozat új része lehetőséget adna arra, hogy visszahozzák a franchise népszerű karaktereit. Még több hatásos választási lehetőséget kínálhatnak Cal történetéhez. Vagy éppen még több fénykard testreszabási lehetőséget hozzanak. (A javítások teljes listáját megtaláljátok az alábbi linken.)

Forrás: EA

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu