A Trónok harca színésznőjét valósággal elüldözte a netről a sorozat rajongóinak gyűlölet-cunamija!

MOZI HÍREK – A Trónok harca színésznője, aki Arya Stark egyik leghíresebb nemezise mögött áll, az HBO sorozatának ideje alatt visszavonult az internettől.

 

 

A Trónok harca színésznője, Faye Marsay nemrég szomorú vallomást tett. Kiderült, hogy a sorozatban a karakterére adott brutális közösségi média reakciók miatt távolodott el a közösségi médiától a szerepe alatt és után.

Marsay, aki jelenleg a Disney Plus Star Wars spin-off sorozatában, az Andorban játszik, Arya Stark (Maisie Williams) legfőbb ellenfelét alakította Bravos szigetén, akit egyszerűen csak „The Waif”-ként ismertek.

A Trónok harca 5. és 6. évadában újra és újra felbukkant. Szadizmusa és gonoszsága megkeserítette a sorozat egyik kétségkívül legnépszerűbb karakterének életét. Arya a sorozat több évada alatt gyakran megrázó körülmények között volt kénytelen felnőni.

A The Independent szerint a rajongók reakciója a karakterre és a szeretett Arya Starkkal való bánásmódjára egy ideig távol tartotta Marsay-t az online platformoktól. Ezeken a sorozatról szóló viták gyakran erősen kritikusak voltak a karakterével szemben. Sőt, a valós interakciókban sértőek voltak. A színésznő elismerte, hogy mostanában azért már tölt némi időt a közösségi médiában.

 

 

Trónok harca / Game of Thrones

 

 

Ám a reakciók arra késztették, hogy visszavonuljon a sorozatról szóló online vitáktól. Egy interjúban Marsay így nyilatkozott: „Miután a Trónok harca megjelent, egy ponton elég heves ellenérzések voltak… Csak a karakter miatt, akit játszottam. [A rajongók] gyűlölték őt. Mert Maisie karaktere volt a kedvencük – erre ott vagyok én, és bottal ütöm őt”.

Az internet és a közösségi médiaplatformok gyakran azok a helyek, ahol egy-egy sorozat rajongói közösséget építhetnek kedvenc sorozatuk és karaktereik körül.

Ám ez a lelkesedés gyakran negatívba is átfordulhat. Például, ha egy karakter népszerűtlen vagy ellenszenves. Többnyire még a szerepet játszó színész számára is. „A közösségi média brutális eszköz lehet, és ezt mindannyian tudjuk” – mondta Marsay. „Nézzétek meg a mentális egészségügyi válságot, amin a fiatalok most keresztülmennek – ez nem csak a világjárvány vagy a tinédzserek szorongása miatt van!”

Forrás: The Independent

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu