Sárkányok háza 2. évad: új, sokatmondó díszletfotó szivárgott ki!

MOZI HÍREK – A Sárkányok háza 2. évadának díszletfotója látszólag elég komoly spoilerre utalhat az évad történetéből. (VIGYÁZAT! Spoiler-veszély!)

 

 

A Sárkányok háza 2. évadának díszletfotója látszólag egy sárkányfejet mutat, amelyet Királyváron visznek keresztül egy kocsin. A George R. R. Martin könyve, a Tűz és vér alapján készült Trónok harca előzménysorozathoz április elején kezdték el forgatni a második évadot.

Ahogy a Sárkányok háza 2. évadának forgatása folytatódik, egy rakás forgatási fotó kezdett felbukkanni a neten.

Az egyik, amelyet u/Outside_Slide_3218 osztott meg a Redditen, egy kék, vascsavarokkal átszúrt habszivacsmodellt mutat, amelyet Királyváron keresztül kocsikáznak. Ezt valószínűleg digitálisan egy sárkányfejjel fogják helyettesíteni az utómunkálatok során. (A képet lásd a lenti linken!)

A Tűz és vérben leírt események alapján, amelyeket a Sárkányok háza eddig hűen adaptált, több mint valószínű, hogy Meleys fejét fogják végigkocsikázni Királyváron a 2. évadban. Meleys az a sárkány, amelyen Rhaenys Targaryen hercegnő lovagolt a Sárkányok Tánca során.

 

Mi történik Meleysszel a Sárkányok háza 2. évadában?

 

Ha a sorozat hűen követi a Tűz és vér című sorozatot, akkor Meleys a 2. évadban csúnya véget ér. Amikor Rook’s Restet, a Staunton-ház székhelyét Ser Criston Cole serege ostromolja, Rhaenys a sárkányán lovagol a várba, hogy segítséget nyújtson. Meleyst vaslövedékek zápora fogadja, Aemond herceg Vhagarjával és Aegon II. király Sunfyre-jával együtt, akik az égben várják a csatát.

Egy a kettő ellen, Meleysnek esélye sincs: a testét darabokra tépik, miközben a halálba zuhan, bár a fejét visszaszerzik, és visszaszállítják Királyvárba.

Mindig szomorú látni, hogy az egyik csodálatos fenevadat megölik. Ám ez a pillanat javítana a Sárkányok háza 1. évadának egyik legvitatottabb jelenetén. A 9. epizódban Rhaenys betör Meleys hátán a nagyterembe II. Aegon király koronázása alatt. Közben több száz ártatlan járókelőt öl meg. A polgárok joggal ünnepelhetnek, miközben az őket lemészároló sárkány fejét végigvonulnak a városon. Ha a Sárkányok háza 2. évada jól kivitelezi a Battle at Rook’s Rest következő jelenetét, akkor ez lehet az évad egyik fénypontja.

Forrás: Reddit

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu