Xbox Game Pass: újabb ingyenes day one-megjelenést harangoztak be júniusra!

Új játék megjelenését erősítették meg az Xbox Game Pass-ra júniusban, amely a bumfordi lövöldék rajongóinak figyelmét is felkeltheti.

 

 

Slayers X néven egy új, day one Xbox Game Pass-kiadást erősítettek meg 2023 júniusára. Az új játék a gyakori Game Pass-partner No More Robots-tól érkezik. Teljes címe pedig Slayers X: Terminal Aftermath: Vengance of the Slayer. A Game Pass előfizetők a 3D Realms ihlette boomer shooterrel játszhatnak majd, amely a Duke Nukem 3D és a Shadow Warrior modern szatírája. A Slayers X június 1-jén jelenik meg a Steamen, valamint PC-n és Xbox Game Passon egyaránt.

A Slayers X: Terminal Aftermath: Vengance of the Slayer-t több mint egy évvel ezelőtt jelentette be először a kiadó No More Robots.

A friss sajtóközlemény megerősítette, hogy a Slayers X mind a Steamen, mind a PC-n és az Xbox Game Pass-on keresztül elérhető lesz normál PC-s kiadásként, júniusi megjelenésként. A Slayers X-hez már most elérhető egy speciális béta előnézeti szint is. Ezt a játék Steam kívánságlistára való felrakásával lehet megszerezni.

A No More Robots által kiadott játékok rajongói számára ez a bejelentés nem lesz nagy meglepetés. A fejlesztő régóta kapcsolatban áll a Game Pass-szal. A cég igazgatója, Mike Rose nemrég azt nyilatkozta, hogy a cég minden jövőbeli játékát a Game Pass-ra tervezi. A Game Pass elérhetősége és az előfizetői bázis hajlandósága az új dolgok kipróbálására nyilvánvalóan érett környezetet biztosít az olyan címek számára, mint a Slayers X, hogy sikerre találjanak.

Míg a Slayers X: Terminal Aftermath: Vengance of the Slayer talán nem egy masszív AAA-játék, amiért minden előfizető lelkesedhet, ez egy újabb hiánypótló cím. A saját, réteg közönségét nagyon boldoggá teszi majd a megjelenés. Legyen szó a boomer shooter rajongókról, a Hypnospace Outlaw rajongókról. Vagy esetleg azokról az Xbox Game Pass előfizetőkről, akik mindent ki akarnak próbálni. A Slayers X a legtöbbet fogja kihozni a Game Pass első napi megjelenéséből.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu