Már most kiszivárgott a Mortal Kombat 1 első season pass-a!

A játékot alig jelentette be a NetherRealm Studios és a Warner, már most megvan az első season pass (vagy ahogy ők hívják, Kombat Pack 1)? Nem tűnik valami korrektnek.

 

A Redditen bukkantak fel az információk, amiket egy megbízható site tett közzé. Még akkor is, ha nem éppen videojátékokra szakosodott weboldalról van szó, ugyanis az olasz Amazonon tüntették fel, hogy a néhány napja bejelentett új Mortal Kombat melyik karakterekkel fog bővülni a megjelenése után. Ez azért is érdekes, mert a játékra még négy hónapot kell várnunk, mire megjelenik…

Hat játszható karakter lesz a Kombat Pack 1-ben. Ők Quan-Chi, Omni Man, Ermac, Peacemaker, Takeda, illetve Homelander. Öt Kameo karakter is lesz, ők Tremor, Johnny Cage, Khameleon, Mavado, illetve Ferra. Lesz egy karakterskin is, ugyanis Jean-Claude Van Damme így fog eljutni a Mortal Kombat 1-be, ami tehát így kezd el kollaborációkat csinálni más, nagyobb IP-kkel és karakterekkel. (Régebben pl. a magyarul Ragadozóként ismert Predator is felbukkant Ed Boonék játékban.)

Az olasz Amazonon felbukkant információk még nincsenek megerősítve, így ezek még változhatnak, ugyanis jelenleg csak egy listázás jellemzésében bukkant fel az egész. Csakhgy a játékipart ismerve ki lehet mondani, hogy a szivárogtatás pontos. Eléggé szomorú, hogy a játék megjelenése előtt négy hónappal már így kiszivárog az első Season Pass, ami azt jelenti, hogy ezeket a tartalmakat egyszerűen kivágták az alapjátékból, hogy így kérjenek el még több pénzt a játékosoktól és a franchise rajongóitól. Ha egy niche verekedős játékról lenne szó (pl. az Arc System Workstől a Guilty Gear Strive vagy a DNF Duel), ott érthető, mert ezzel akarják fenntartani az érdeklődést, de egy mainstream, nyugati IP esetében ez inkább mohóságra vall.

A Mortal Kombat 9 után ismét rebootolt franchise új része, a Mortal Kombat 1 szeptember 19-én jelenik meg PlayStation 5-re, Xbox Series-re, Nintendo Switch-re, illetve PC-re (Steam, Epic Games Store, garantált, hogy Denuvóval).

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu