Egy dupla sajtburger áráért most polgármester lehetsz a SimCity 4 Deluxe Editionben!

Ha szereted a városmenedzser játékokat, akkor most van egy remek lehetőséged arra, hogy kipróbáld az Electronic Arts leghíresebb alkotását, a SimCity 4 Deluxe Editiont. A Steam webáruházban most 90%-os árengedményt kapsz a játékra, ami mindössze 2 euróba (jelenlegi árfolyamon 750 forintba) kerül. De sietned kell, mert az akció csak május 29-ig tart!

 

A SimCity 4 Deluxe Edition magában foglalja a SimCity 4-et és az új SimCity 4 Rush Hour kiegészítőt. A játékban a legnagyobb városrégiót hozhatod létre, amit egy teljesen integrált közlekedési hálózat köt össze. A városok megoszthatják és versenyezhetnek az erőforrásokért, és te irányíthatod a közlekedést, a bűnözést, a katasztrófákat és még sok más dolgot. A lakosságod növekedni fog, ahogy mozgásba hozod a Sims-eket és létrehozod az ultimátum élő, lélegző metropoliszt.

A játékban isteni hatalmad van: alakíthatod a tájat a képzeleted szerint, vulkánokat, tornádókat, meteorokat és villámokat idézhetsz elő. Építhetsz világszínvonalú várost stadionokkal, repülőterekkel, egyetemekkel és valós világbeli nevezetességekkel. Küldhetsz ki vészhelyzeti járműveket és részt vehetsz az akcióban, ahogy harcolnak a tüzekkel, a tömegekkel és még sok mással. Megismerheted a Sims-ek véleményét és olvashatod a város ritmusát, a közlekedési pokoltól a nyugodt körözésig, a déli tömegtől az éjszakai nyugalomig.

A SimCity 4 Rush Hour kiegészítővel pedig teljes irányítást szerezhetsz a városod közlekedési hálózatának felett. Új típusú utakat építhetsz, mint például széles sugárutakat, függőhidakat vagy egyirányú utcákat. U-Drive It! küldetéseket oldhatsz meg, mint például bankrablók vagy autótolvajok üldözése. Ha sikeresen teljesíted a küldetéseket, jutalmul épületeket és más járműveket kapsz. A polgármesteri népszerűséged növekedni fog és a Sims-ek elárasztják a városodat.

Ezt az egyedülálló lehetőséget most egy népszerű webáruházban élvezheted! A Steam-en ugyanis most zajlik az EA kiadói akciója, amelyben számos EA játékot vehetsz meg nagy kedvezménnyel. A SimCity 4 Deluxe Edition is része ennek az akciónak, így most csak egy dupla sajtburger áráért polgármester lehetsz!

Forrás: Sim City 4 Steam oldal

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu