A SkyShowtime új saját gyártású és exkluzív sorozatokkal bővíti kínálatát

MOZI HÍREK – Alig 12 hónappal az indulás után a SkyShowtime 10 új eredeti sorozat premierjét vette fel kínálatába – többek között közép- és kelet-európai, ibériai és skandináv országok alkotásait Monty Sarhan, a SkyShowtime vezérigazgatója az új sorozatok érkezését a rangos Marché du Film (Festival de Cannes) filmfesztiválon tartott beszédében jelentette be.

 

A Warszawianka című lengyel dráma június 19-én érkezik, a The Winner című cseh-szlovák koprodukcióban készült vígjáték pedig az év egy későbbi időszakában

Európa következő nagy streamingszolgáltatója, a SkyShowtime olyan saját gyártású és exkluzív sorozatok érkezését jelentette be, amelyek premiere 2023 során és 2024-ben várható. Monty Sarhan vezérigazgató a Marché du Film (Festival de Cannes) filmfesztiválon tartott beszédében elárulta, milyen sorozatokkal bővül hamarosan a kínálat.

A skandináv országokban szeptemberben induló és az összes célországban mindössze 80 napja jelen lévő SkyShowtime 2023-ban összesen 10 saját gyártású sorozatot mutat be – ami elképesztő és példátlan eredmény egy olyan szolgáltatótól, amely még nincs egy éves sem. A SkyShowtime ezenkívül a Paramount Global, az NBC Universal, a Peacock és a Sky Studios legjobb sorozatainak exkluzív otthona.

A SkyShowtime saját gyártású sorozatainak gyűjteménye június 19-étől a Warszawianka című drámával, valamint az év során később bemutatásra kerülő cseh-szlovák koprodukcióban készült vígjátékkal, a The Winnerrel bővül.

A SkyShowtime-ra az év folyamán több új sorozat is érkezik, köztük a kritikusok által elismert, „a hét rejtélye” típusú Poker Face , főszerepben Natasha Lyonne-nal (Russian Doll, Orange Is The New Black), aki Charlie-t alakítja, a különleges adottságú, mások hazugságait felismerő lányt. A sorozat a SkyShowtime saját gyártású sorozataként debütál.

A SkyShowtime még idén elhozza a The Curse című eredeti sorozatot is Emma Stone, Nathan Fielder és Benny Safdie főszereplésével, amelyben fokozatosan feltárul, hogyan zavarja meg egy állítólagos átok egy újdonsült házaspár kapcsolatát. A SkyShowtime bemutatja Taylor Sheridan legújabb sorozatát is, a Special Ops: Lionesst is, amely kizárólag a saját felületén lesz elérhető. A főszereplő, Zoe Saldaña egyben a sorozat gyártásvezetője. Az alkotógárda neves csapatához tartozik az Oscar-díjas színésznő és gyártásvezető Nicole Kidman, Laysla De Oliveira és az Oscar-díjas színész, Morgan Freeman is. Az eredeti sorozat a Lioness Engagement Team történetét követi nyomon, akik egy belső terroristaszervezet lebuktatásán dolgoznak.

A Yellowstone 5. évadának várva várt második része kizárólag a SkyShowtime-on lesz látható még ebben az évben. Emellett az Oscar-díjra jelölt Taylor Sheridan rendezésében érkezik az 1923 – az Oscar-díjas Helen Mirren és az Oscar-díjra jelölt Harrison Ford főszereplésével –, valamint a Sylvester Stallone nevével fémjelzett Tulsa King vígjátéksorozat második évada is, amelyek csak a SkyShowtime előfizetői számára lesznek elérhetők. ​ A kihagyhatatlan sorozat, a Halo, amely az azonos című film alapján készült, pedig immár a második évaddal örvendezteti meg a rajongóit.

Olyan sikerfilmek is kizárólag a SkyShowtime-on jelennek meg, mint a Babylon , amely július 6-án, az M3GAN, amely augusztus 14-én, valamint a She Said, amely június 23-án érkezik a kínálatba a Top Gun: Maverick, a Jurassic World: Dominion és a Minions: The Rise of Gru sikerfilmek közé. A filmek megtekintése nem jár további költséggel. ​ ​

Monty Sarhan, a SkyShowtime vezérigazgatója így nyilatkozott: „A SkyShowtime a szórakozás legjavát kínálja Európának, és büszkék vagyunk arra, hogy saját gyártású alkotásokat mutathatunk be piacainkon. Az új streamingszolgáltatók között még nem volt rá példa, hogy egy szolgáltató a megjelenés első évében 10 saját gyártású, erőteljes és lenyűgöző sorozatot vigyen premierre. A SkyShowtime, amely lebilincselő exkluzív műsoroknak és kivételes filmkínálatnak ad otthont – a hollywoodi és a környékbeli filmstúdiók legjobb alkotásait felsorakoztatva – elkötelezett aziránt, hogy európai előfizetőinek prémium tartalmakat kínáljon nagyszerű áron.”

A SkyShowtime több órányi minőségi szórakozást kínál az egész család számára. Az előfizetők új és exkluzív sorozatok, saját gyártású tartalmak, Oscar-díjas alkotások, gyerekeknek szóló és családi tartalmak között válogathatnak a Universal Pictures, a Paramount Pictures, a Nickelodeon, a DreamWorks Animation, a Paramount+, a SHOWTIME®, a Sky Studios és a Peacock kiváló filmjeinek és teljes évados sorozatainak kínálatában – mindezt egy helyen. A SkyShowtime Albániában, Andorrában, Bosznia-Hercegovinában, Bulgáriában, Horvátországban, Csehországban, Dániában, Finnországban, Magyarországon, Koszovóban, Montenegróban, Észak-Macedóniában, Norvégiában, Hollandiában, Lengyelországban, Portugáliában, Romániában, Szerbiában, Szlovákiában, Szlovéniában, Spanyolországban és Svédországban érhető el.

A SkyShowtime az előfizetők számára közvetlenül elérhető a SkyShowtime alkalmazáson keresztül Apple iOS, tvOS és Android-eszközökön, Android TV-n, Google Chromecaston, LG és Samsung tévéken, valamint a www.skyshowtime.com/hu honlapon keresztül. A havi SkyShowtime-előfizetés ára: 1999 Ft (reklámmentesen), ami mellé ingyenes, 7 napos próbaidőszakot adunk ajándékba – és az előfizetés bármikor lemondható.

 

SkyShowtime Original Series Warszawianka to premiere in June | SkyShowtime Newsroom

Warszawianka

 

A Warszawianka egy kitalált lengyel drámasorozat, amely a 40 éves helyi legenda (Borys Szyc) tragikomikus varsói kalandjait mutatja be. Borys összetett karakter. Folyton bulizó, menthetetlen nőcsábász, aki mindenkivel jóban van. A vidám külső mögött azonban egy gyötrődő, önmagát utáló ember lakozik, aki beleesett szülei (Krystyna Janda és Jerzy Skolimowski) csapdájába, és akit gúzsba kötött az őt formáló kultúra és kor. Álmodozó lélek, és írói tehetsége meghódította az X generáció szívét. De mintha még nem nőtt volna fel. Nem elég erős. Miután mindene megvolt, majd mindent el is veszített, megpróbálja megérteni a modern világot, amelyben a város legérdekesebb karakterei nyüzsögnek. ​

 

Poker Face

 

A Poker Face egy 10 részes sorozat, minden héten új rejtéllyel. Natasha Lyonne alakításában követhetjük Charlie történetét, aki különleges adottsága révén képes megmondani, ha valaki hazudik. Plymouth Barracudájával útnak indul, és minden megállónál új karakterekkel és furcsa bűncselekményekkel találkozik, amelyeket kötelességének érez megoldani. A sorozat írója, rendezője és gyártásvezetője a többszörösen Oscar-díjra jelölt filmrendező, Rian Johnson, aki a Knives Out filmek írója, rendezője és producere is egyben. ​ A sorozat vezető producere, írója és rendezője Lyonne. ​ A sorozat készítői a T-Street, az MRC és az Animal Pictures.

 

The Curse

 

A The Curse egy műfaji szempontból is figyelemre méltó SHOWTIME®-sorozat, amely feltárja, hogyan zavarja meg egy állítólagos átok egy újdonsült házaspár kapcsolatát, akik gyereket szeretnének, és új, meglehetősen zűrös HGTV-showműsorukban is szerepelnek. ​ Az A24 által készített The Curse című sorozat társ-gyártásvezetője és készítője Benny Safdie (Good Time, Uncut Gems and Daddy Longlegs) és Nathan Fielder (Nathan for You and The Rehearsal), aki egyben a film rendezője is. A sorozat főszereplői Fielder, Safdie és az Oscar®-díjas Emma Stone (La La Land), aki Dave McCary és Ali Herting mellett a sorozat gyártásvezetője is a Fruit Tree nevű cégükön keresztül. Josh Safdie és Ronald Bronstein gyártásvezetőként is közreműködtek. A sorozatban olyan vendégszereplők lépnek fel, mint az Oscar-díjra jelölt Barkhad Abdi (Captain Phillips), az Emmy®-díjra jelölt Corbin Bernsen (L.A. Law, City on a Hill) és Constance Shulman (Orange Is the New Black).

 

Megjelentek az első képek az immár hivatalosan is Special Ops: Lioness (korábbi nevén Lioness) című, várva várt kémthriller sorozatból, amelyet még az idén kizárólag a SkyShowtime kínálatában lehet majd megnézni.

Special Ops: Lioness

 

Az Oscar-díjra jelölt Taylor Sheridan sorozata, a Special Ops: Lioness története egy valós programon alapul. Egy kissé nyers, de szenvedélyes fiatal tengerészgyalogos, Cruz Manuelos (Laysla De Oliveira) életéről szól, akit beszerveztek a Lioness Engagement Teambe, hogy segítsen belülről lebuktatni a szervezetet. Zoe Saldaña játssza Joe-t, a Lioness program helyi vezetőjét, akinek feladata a női beépített ügynökök kiképzése, irányítása és vezetése.

 

MOZI HÍREK - A SkyShowtime exkluzív amszterdami eseményen jelentette be közép- és kelet-európai indulását. A páneurópai streamingszolgáltató még több európai országban lesz elérhető.

A SkyShowtime-ról

 

A SkyShowtime Európa következő nagy streamingszolgáltatója. A Comcast és a Paramount Global közös vállalkozásaként a SkyShowtime saját sorozatai mellett elhozza a legjobb hollywoodi produkciókat és helyi szórakoztató műsorokat, filmeket és eredeti sorozatokat a Universal Pictures, a Paramount Pictures, a Nickelodeon, a DreamWorks Animation, a Paramount+, a SHOWTIME®, a Sky Studios és a Peacock kínálatából. A SkyShowtime a prémium szórakoztatás új európai otthona.

A SkyShowtime jelenleg Albániában, Andorrában, Bosznia-Hercegovinában, Bulgáriában, Horvátországban, Csehországban, Dániában, Finnországban, Magyarországon, Koszovóban, Montenegróban, Észak-Macedóniában, Norvégiában, Hollandiában, Lengyelországban, Portugáliában, Romániában, Szerbiában, Szlovákiában, Szlovéniában, Spanyolországban és Svédországban érhető el Apple iOS, tvOS és Android-eszközökön, Android TV-n, Google Chromecaston, LG és Samsung okostévéken, valamint a www.skyshowtime.com/hu honlapon keresztül.

Forrás: Skyshowtime sajtóanyag

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu