Kalandozz a mesés fantasy Kínában egy kínai savanyú-csípős leves áráért a Bioware díjnyertes szerepjátékában!

Egy webáruházban most akciósan – mindössze 1.49 euróért (kb. 560 forintért) – megvásárolhatod a Bioware egyik leghíresebb akció-szerepjátékát, a Jade Empire: Special Editiont, amelyben a középkori Kínában élheted át a harcművészetek és a mágiák izgalmas világát. De siess, mert az akció csak rövid ideig tart!

 

A Jade Empire: Special Edition egy 2007-ben megjelent PC-s játék, amely a 2005-ös Xbox-os Jade Empire feldolgozása és bővítése. A játékban egy fiatal harcművész bőrébe bújhatsz, aki egy távoli vidéki faluban nő fel, de hamarosan kiderül, hogy sorsa sokkal nagyobb dolgokhoz köti.

A játék során rengeteg kalandban lesz részed, amelyek során megismerheted a kínai mitológia és kultúra gazdag elemeit, valamint választhatsz a nyílt tenyér és a zárt ököl útja között, amelyek befolyásolják a játékmenetet és a befejezést.

A Jade Empire: Special Edition több újdonságot is hozott az eredeti játékhoz képest, például új harcstílusokat, fegyvereket, szörnyeket, nehézségi szintet és játszható karaktert. A játék grafikája is javult, és támogatja a magasabb felbontást és az új vizuális effekteket. A játékot több díjjal is elismerték, többek között az IGN Év Játéka díjával.

A Jade Empire: Special Edition most csak 1.49 euróba (560 Ft-ba) kerül a Steam webáruházban, ami egy savanyú-csípős leves ára egy kínai étteremben. Ez egy rendkívüli lehetőség arra, hogy megismerd ezt a fantasztikus játékot, amely garantáltan le fog kötni órákra. De ne habozz sokáig, mert az akció csak május 29-ig tart!

Ha szereted az akció-szerepjátékokat, a harcművészeteket és a kínai kultúrát, akkor ez a játék neked való! Rendeld meg még ma a Jade Empire: Special Editiont a Steam webáruházban, és kalandozz el a mesés fantasy Kínába!

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu