Total War: Pharaoh: totális háború készülődik az ókori Egyiptomban! [VIDEO]

A Creative Assembly a realizmusra törekszik a Total War széria következő felvonásában.

 

 

A Total War-saga rajongói évek óta vágytak erre a történelmi korszaka. Végre elmondhatjuk, hogy a nagy fáraók Egyiptomja lesz a Creative Assembly új stratégiai játékának háborús terepe. Mire számíthatunk a Total War: Pharaoh-tól? A realizmust zászlajára tűző sagára jellemző nagy történelmi csatákra biztosan. Ezen túl néhány újdonság is érkezik, amelyek garantálják, hogy testközelből élhessük át a bronzkori civilizációk borzalmas összeomlását.

„Kevés ikonikusabb korszak van az ókori Egyiptomnál; tele van politikai intrikákkal, sorsdöntő eseményekkel és nagy hadjáratokkal, tökéletes helyszín egy Total War cím számára” – mondta Todor Nikolov, a Pharaoh rendezője.

Ennek a birodalomnak a vezetőjeként kell szembenéznünk a történelmi korszakban bekövetkezett társadalmi összeomlással és háborúkkal. Eközben túl kell élnünk a természeti katasztrófákat, amelyek megzavarják a gazdaságot és a tartományaink jólétét.

 

Nagy csaták az ókori Egyiptomban

 

Az új Total War újrateremti a három nagy kultúrát, amelyek a sivatagi tartományokért harcoltak. Nyolc különböző frakcióvezérrel, egyedi játékstílusokkal és csapatokkal. Háborúba indulhatsz, vagy a diplomácia és a menedzsment segítségével győzelemre törhetsz ebben a viharos történelmi korszakban Kánaán, Egyiptom és Anatólia földjén. „Fáraóvá válásod útján fedezd fel az ókori Egyiptom fénykorának gyönyörű és buja újrateremtését. A Nílus termékeny partjaitól a Sínai-félsziget szélfútta sivatagain át az ókori Anatólia zord hegycsúcsaiig ez a csodálatos vizuális rekonstrukció életre kelti Egyiptom legzavarosabb korszakának szépségét és brutalitását” – olvasható a hivatalos leírásban.

A Creative Assembly széles körű lehetőségeket ígér a kampány testreszabására, így soha nem lesz két egyforma játék: mi választhatjuk ki a frakciók helyzetét, a rendelkezésre álló nyersanyagokat, a természeti katasztrófákat és így tovább.

Ez utóbbi azért lesz fontos, mert a csatákban az időjárási hatásoknak nagy szerepe lesz a küzdelemben. A fejlesztők drámai időjárás-rendszert ígérnek. Mindenre számíthatunk (vér)zivatartól a homokviharig.

Ami a megjelenést illeti, 2023 októberéig kell várnunk, hogy PC-n is élvezhessük a játékot. Az előrendelők cserébe kapnak néhány extrát, például egy korai hozzáférési hétvégét. Továbbá az „Avatar of the Gods” és a „Heart of Shardana” kozmetikai csomagokat.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu