[PSSC-2023] Két új trailerrel gazdagodott a Spider-Man 2 – fontos pletykákat erősítenek meg! [VIDEO]

A Spider-Man 2 két új trailere megerősíti a szimbióta ruhát és más új játékmenetbeli funkciókat, amikre a rajongók számíthatnak a megjelenés idején.

 

 

A Sony a nagy PlayStation Showcase eseményét azzal zárta, hogy először láthattuk a Marvel’s Spider-Man 2 játékmenetét. Megerősítették, hogy fontos új funkciók lesznek a nyílt világú szuperhősös játékban. Az Insomniac Games az első nyílt világú Pókember-játékával nagyot ütött. Így érthetően hatalmasak az elvárások a folytatással szemben.

A Spider-Man 2 leleplező trailere keveset erősített meg az új játékról azon túl, hogy Peter Parker és Miles Morales együtt fog össze Venom ellen.

Az új játékmenet-felvételek sokkal többet adnak a rajongóknak, amin rágódhatnak. Többet tudhattunk meg például a játék történetéből. Ahogyan egy ideje már pletykálták, a játékban Kraven, a Vadász tűnik fel New Yorkban. Kraven és banditái Lizardra, alias Curt Connorsra vadásznak. Mindez közvetlen konfliktusba hozza őket Pókemberrel. Harry Osborn a halál szélén áll. Úgy tűnik, hogy az egyetlen ember, aki megmentheti őt, az Connors. Így hiába tombol Lizard, Peter Parker és Miles Morales megpróbálja megmenteni őt Kraven elől.

A gameplay trailer igencsak hosszú részletet mutat be. Azzal kezdődik, hogy Peter Parker Queens külvárosában harcol Kraven banditáival. Parker most a szimbióta ruhát viseli, amely új képességek egész sorához ad hozzáférést. Ezek az eredeti játékban nem voltak elérhetőek. Peter gyorsan végez a vadászokkal, majd megjelenik a lehetőség, hogy azonnal Milesra váltson Harlemben.

Ez megerősíti azt az elméletet, hogy a Spider-Man 2-ben lesz egy GTA 5-típusú karaktercsere-mechanika.

A játékmenet Miles-szekciójában szemtől szembe kerül Lizarddal, végül pedig ő és Peter újra összeállnak, és összefognak. Figyelemre méltó, hogy Miles és Peter is rendelkezik hálószárnyakkal. Erre már a legutóbbi Spider-Man: Across the Spider-Verse trailer is utalt. Végül a gameplay trailer úgy ér véget, hogy Lizard elmenekül, Peter pedig üldözőbe veszi. Miles észreveszi, hogy Peter a szokásosnál sokkal agresszívabb személyiségnek tűnik. Ez arra utal, hogy a szimbióta ruha máris kedvezőtlen hatással van a személyiségére.

Sajnos hivatalos megjelenési dátumot nem közölt a Spider-Man 2 játékmenetet bemutató trailer. Azonban a PlayStation-rajongókat biztosították arról, hogy a játék valamikor ősszel érkezik. Ha a teljes játék képes lesz megfelelni a trailerben látott hihetetlen felvételeknek, akkor nyugodtan kijelenthetjük, hogy minden bizonnyal az év játéka lesz.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu