Hihetetlen: újabb rekordot döntött meg a Mission: Impossible 7!

MOZI HÍREK – A Mission: Impossible 7 (hivatalos címe szerint „Leszámolás – Első Rész”) lesz a Tom Cruise vezette franchise eddigi leghosszabb része.

 

 

A Mission: Impossible 7, vagyis a Leszámolás – Első rész játékideje nyilvánosságra került. Meglepetésünkre kiderült, hogy ez az eddigi leghosszabb rész. A várhatóan a franchise kétrészes fináléjának első részében Tom Cruise IMF-ügynök Ethan Huntja eddigi legveszélyesebb küldetésére indul, hogy felkutasson egy veszélyes új fegyvert, mielőtt az Gabriel (Esai Morales), Ethan múltjának szelleme kezébe kerülne. Ving Rhames, Simon Pegg és Rebecca Ferguson visszatér a szokásos ügynökcsapataként. Pom Klementieff egy másodlagos gonosztevő szerepében tűnik fel.

Most pedig, a Mission: Impossible 7 nyári megjelenési dátumát megelőzően az IGN exkluzív kiadványán keresztül kiderült a játékidő. A Dead Reckoning első része összesen két óra 36 percig tart majd, a stáblista nélkül. Ezzel a franchise leghosszabb filmje lesz az előző rész óta, megelőzve a Mission: Impossible – Fallout két óra 27 perces játékidejét.

A Leszámolás – Első rész futási ideje azóta találgatások tárgya, amióta a Paramount Global főnöke, Bob Bakish „túl hosszúnak” ítélte a filmet, miután egy korai Mission: Impossible 7 vetítése után.

A játékidő azóta valószínűleg csökkent. Ám még mindig van értelme annak, hogy ez az eddigi leghosszabb rész legyen. A várhatóan kétrészes finálé első feleként a film feladata, hogy új karaktereket mutasson be, akik fontos szerepet játszanak majd a franchise végjátékában. Ráadásul Cruise eddigi legelképesztőbb mutatványai is szerepelnek. Ezek minden bizonnyal rengeteg képernyőidőt érdemelnek.

Ahogy egy modern kori blockbuster akció-franchise a végéhez közeledik, nagy a nyomás, hogy minden egyes részt nagyobbá és jobbá tegyenek. A Mission: Impossible sorozat az 1996-os első rész óta ezt teszi. A Leszámolás első részének futamideje is folytatja a végéhez közeledő akció-franchise-ok legújabb trendjét. A John Wick: 4. fejezet, a Fast X és az Indiana Jones és a sors tárcsája futási ideje mind meghaladta a két óra húsz percet. Míg a Mission: Impossible 7 a franchise eddigi leghosszabb játékideje, a Leszámolás – Második rész valószínűleg megdönti majd.

Forrás: IGN

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu