Vin Diesel évekig titkolózott, de most színt vallott

MOZI HÍREK – Már jó ideje előkészületben van a női főszereplőkre írt Halálos iramban, jelentette be Vin Diesel. Ez eddig csak lehetőség volt, amit Donna Langley, a száguldós sorozatot gyártó Universal Studios elnöke emlegetett néhányszor azzal kapcsolatban, hogy a 2001 óta futó széria a tizedik, dupla résszel véget ér ugyan, de maga a történet folytatódik valamilyen formában.

 

A sorozatot főszereplőként és producerként jegyző Diesel azt is elárulta, hogy már 2017 óta dolgozik a feminista Halálos iramban-epizódon, és több spin-off, azaz olyan film is előkészületben van, amely valamelyik főhős történetét meséli tovább.

Ez voltaképpen nem is olyan nagy meglepetés annak fényében, hogy Diesel és Michelle Rodriguez a minap a Halálos iramban 10. római díszbemutatóján arra utaltak, hogy a tizedik rész talán nem is dupla mozi lesz, hanem trilógiává bővül. A mostani bejelentéssel kapcsolatban a színésznő elmondta, hogy nem biztos abban, játszik-e majd az első sorozat lezárultával a további részekben. „Tovább kell adni a stafétabotot – mondta Diesel oldalán egy jótékonysági rendezvényen. – Már a hátsó ülésen kell helyet foglalnunk, ha jön a következő nemzedék. Így kell lennie annak érdekében, hogy ők határozhassák meg a jövőt.”

Halálos iramban 10. egyik nagy meglepetése, hogy visszatér benne két korábbi fontos szereplő, akikről a rajongók már úgy gondolták, végleg el kell búcsúzni tőlük. (Nem áruljuk el, hogy kik ők.) Rodriguez ezzel kapcsolatban elmondta, hogy egyikük visszatérését már az előző részekben is tervezték, de a jelenetei végül nem kerültek be az adott filmekbe. Diesel elégedetten jegyezte meg, milyen nagy örömmel figyelte, amint a vetítésénen üdvrivalgás tört ki, amikor az eltűnt szereplők megjelentek a vásznon.

Halálos iramban 10. igazolta a várakozásokat, első hétvégéjén csaknem 320 millió dolláros összbevételt ért el, így már egy hét alatt profitot fog termelni, túlszárnyalva a szédítő 340 millió dolláros költségvetést, amibe az utolsó dupla – vagy tripla – rész került.

(Fast X – már a hazai mozikban!)

Forrás: UIP

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu