Egy népszerű Warhammer játék INGYEN a tiéd lehet Steamen – de sietned kell vele!

Szereted a Warhammer 40,000 világát, ahol nincs békesség, csak örök háború? Szereted a stratégiai játékokat, ahol minden döntésed számít? Akkor most van egy remek alkalom arra, hogy kipróbáld egyik legjobb 4X játékot, ami ebben az univerzumban játszódik. A Warhammer 40,000: Gladius – Relics of War egy olyan játék, ami nem csak a harcra koncentrál, hanem az építkezésre, a felfedezésre és az uralomra is.

 

A játékban négy különböző frakció közül választhatsz: az elit Űrgárdisták, akik a Birodalom hűséges katonái; a vad Orkok, akik csak a harcot és a pusztítást ismerik; a hátborzongató Necronok, akik ősi sírjaikból ébrednek fel; és a kötelességtudó Astra Militarum, akik számtalan katonával és járművel rendelkeznek. Minden frakciónak saját játékstílusa és technológiai fája van, amit fejleszthetsz ahogy haladsz előre. A játékban nem csak az ellenséges frakciókkal kell megküzdened, hanem a Gladius Prime bolygó veszélyes környezetével is. A bolygón találhatsz ősi relikviákat, amelyek különleges képességeket adnak neked, de vigyázz, mert mások is meg akarják szerezni őket. Építs városokat, épületeket és erődítményeket, hogy növeld a birodalmadat és erősítsd a seregedet. A seregedben számos egység közül választhatsz, amelyek között megtalálod a táblás játék legismertebb alakjait is. A harcok során kihasználhatod az egységeid egyedi képességeit és kombinálhatod őket egymással.

A Warhammer 40,000: Gladius – Relics of War egy izgalmas és kihívást jelentő játék, amit akár egyedül is játszhatsz a mesterséges intelligencia ellen, vagy akár többjátékos módban is barátaiddal vagy idegenekkel együttműködve vagy versengve. A játék most ingyen behúzható a Steamen június 1-ig. De siess, mert ez az ajánlat nem tart örökké! Ne hagyd ki ezt az egyedülálló lehetőséget, hogy részt vegyél egy brutális háborúban Gladius Prime bolygóján!

Forrás: GameRant

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu