Dolph Lundgren elárulta, hogy melyik fantasy franchise-ban kapott meglepő szerepet!

MOZI HÍREK – Dolph Lundgren felfedte, hogy most egy igazán különleges sorozaton dolgozik a Netflix számára.

 

 

A The Witcher világa egyre nő a különböző spinoffoknak hála. Úgy néz ki, hogy az egyik készülő sorozat főszereplője Dolph Lundgren lesz. Nemrég az Aftonbladet svéd kiadványnak nyilatkozva (a Collider után) Lundgren elmondta, hogy most jobban érzi magát, mint valaha. Örül annak, hogy óriási előrelépést tett a rák elleni harcában. A színész csak nemrég hozta nyilvánosságra, hogy nyolc évvel ezelőtt diagnosztizáltak nála rákot. Eddig csendben küzdött a betegséggel, azóta hat daganatot távolítottak el nála. Lundgren elmondása szerint most már annyira jól érzi magát, hogy újra Dél-Afrikában dolgozik. Méghozzá nem akármin: egy Netflix-sorozatot forgat, amely a The Witcher-franchise része.

Lundgren nem osztott meg további részleteket a sorozatról, amelynek részese. A Collider beszámolója szerint egy spinoffról lehet szó, amely a Patkányokra, egy tolvajcsoportra összpontosít, amely a The Witcher közelgő harmadik évadában debütál Henry Cavill-lel.

Korábban már beszámoltunk arról, hogy a Netflixnél készül egy, a Patkányokat követő spinoff, amely Riff Raff munkacímen már készülőben volt.

A logline szerint a spinoff hat tini tolvajt követ, akik a végső rablást tervezik. A Netflix korábban már kiadta a The Witcher: A farkas rémálma című animációs spinoffot 2021-ben. A tervek szerint egy újabb animációs filmet is terveznek a streamingplatformon. Közben az élőszereplős világot kibővítették a The Witcher: Blood Origin című spinoff limitált sorozatban című sorozatban. Ennek tavaly év végén volt a premierje. Korábban arról is beszámoltunk, hogy egy családbarátabb animációs sorozat-spinoff is fejlesztés alatt áll a Netflixnél.

 

Dolph Lundgren aktívabb, mint valaha

 

Lundgren, aki olyan filmekben játszott emlékezetesen, mint a Rocky IV, a közelmúltban a Wanted Man, a The Best Man és a Section Eight című filmekben tűnt fel. Emellett szinkronhang volt a Minyonok: Gru színre lép című animációs sikerfilm-folytatásban. Lundgren az Aquaman és az elveszett királyság című szuperhősös folytatásban is látható, amely többszöri késés után idén kerül a mozikba. A színész Gunner Jensenként tér vissza a The Expendables 4 közelgő folytatásában.

Itt újra találkozik régi cimborájával, Sylvester Stallonéval; a két színész Stallone Paramount+ valóságshow-jának, a The Family Stallone-nak egyik epizódjában is újra együtt szerepel, amelyet most újítottak meg a második évadra.

Mindez még figyelemreméltóbbá válik annak fényében, hogy Lundgren milyen messzire jutott a rák elleni küzdelemben. Az In Depth With Graham Bensinger című műsorban elmondta, hogy a harc egy pontján két-három évet jósoltak neki. A dolgok komornak tűntek, mielőtt egy optimistább kilátásokat nyújtó második szakvéleményt kért. Azóta a dolgok sokkal jobban állnak Lundgren számára, ahogy a színész Graham Bensingernek elmondta.

Forrás: The Collider

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu