PlayStation Plus: baj lehet a júniusi ingyenes játékokkal?!

A PlayStation Plus júniusi ingyenes játékai máris problémásak – még be sem jelentették őket, de már megosztják a rajongókat.

 

 

A PlayStation Plus 2023. júniusi ingyenes játékai máris vitákat váltanak ki. Az előfizetőknek sehogy sem sikerül megbarátkozni az Essential szint következő ingyenes játékcsomagjával.

Az elmúlt hónapokban a PlayStation Plus néhány igazán nagyszerű játékot kapott. Az előfizetők jelenleg az egyik legjobb akció-kalandjátékkal, a PlayStation 5 egyik legjobban kinéző játékával és egy vadonatúj, lelkes kritikákat kapó játékkal játszhatnak.

Ám a hírek szerint a szolgáltatás jövő hónapban egy csomó játékot veszít. A Premium előfizetők számára egy meglehetősen gyenge PS1-játékot is felfedtek. Így a PS Plusnak sokat kell nyújtania, amikor a jövő héten bejelentik a következő ingyenes játékokat.

A PlayStation Plus subredditen a felhasználók máris azon tépelődnek, hogy mely játékok jutnak el júniusban az Essential előfizetőkhöz.

Van néhány kiváló kiáltás, de ahogy az mindig lenni szokott, úgy tűnik, senki sem tud megegyezni abban, hogy melyik három cím kerüljön be.

Jelenleg a legjobban értékelt tipp a Disco Elysium, a Hades és a Nier Automata. Bár ez valószínűtlen, de csupán a kritikai elismerést tekintve 2023 júniusát a PS Plus egyik legjobb hónapjává tenné. Ahogy az egyik felhasználó viccelődik, nemrég vette meg mindhárom fenti játékot. Ez pedig általában azt jelenti, hogy a PS Plus hamarosan ingyen adja őket.

További gyakori tippek között szerepel az Alan Wake Remastered, a Call Of Duty Vanguard és a No Man’s Sky. Ezek közül bármelyik elég király lenne. Néhány felhasználó egyenesen meg van győződve arról, hogy a FIFA 23 biztosan az ingyenes játékok között lesz. Ugyanakkor egyelőre nem látszik semmi, ami ezt alátámasztaná.

A júniusi PlayStation Plus ingyenes játékok bejelentésére május 31-én kerül sor. Úgyhogy nyugodtan tippeljetek most, és nézzétek meg, mennyire voltatok pontosak!

Forrás: Reddit

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu