Gangs of Sherwood: Robin Hood legendája steampunk csavarral [VIDEO]

A játék kiadója, a NACON és az Appeal Studios fejlesztő ma bejelentett egy új videót a Gangs of Sherwood kooperatív akció-kalandjátékhoz. A videóban Andrea Di Stefano játékigazgató és Michael Defroyennes művészeti igazgató beszél arról, hogyan adaptálták Robin Hood legendáját.

 

A Gangs of Sherwoodban a játékosok a legenda négy leghíresebb hőseként játszhatnak: Tuck barát, Little John, Lady Marian és természetesen Robin Hood. A fejlesztőcsapatok a legenda csodálatosan gazdag történetét is fel akarták emelni kevésbé ismert karakterek, például Alan-a-Dale bevonásával. Nagy hangsúlyt fektettek az antagonistákra, mint például a karizmatikus Guy of Gisbourne-re, akit általában Robin Hood meggyilkolásával vádolt bérgyilkosként ábrázolnak, és Kirklees hercegnőjére, akiről feltételezik, hogy felelős Robin Hood haláláért.

A Gangs of Sherwoodban szereplő sztori a Robin Hood legenda egyedi felfogása. Ez egy háborús történet, amelyben a hősök a gonosz nottinghami seriff elleni ellenállás vezetői. A technológiai fejlődés nagy szerepet játszik a világban, ami egyfajta steampunk dimenziót ad a játék középkori világához. „Az új technológiát Oroszlánszívű Richárd által a keresztes háborúkból visszahozott egyedülálló kő tette lehetővé, amellyel fémet alakíthatnak át, és varázslatos tulajdonságokat adhatnak neki” mondta Andrea Di Stefano. „Ez a gyors technológiai fejlődés forradalomhoz vezetett a közlekedésben és a háború kibontakozásában. Esetünkben ez nagy hatással van a harcra, a karakterek ellenségekkel való interakciójára és az általuk felszabadítható hatalomra, ami kirobbanó és látványos csatákat eredményez.”

Kalandjuk során a játékosok különféle lenyűgöző környezeteket fedezhetnek fel, amelyek közül néhány ismerős lesz. Ahogy Michael Defroyennes elmagyarázza: „Például Locksley faluból indulunk, amelyet ostrom alatt tartanak, és természetesen lesznek más ikonikus helyek is, mint például a Sherwood Forest és Nottingham városa. Azt is szerettük volna, hogy a játék kiemelje  a különböző régiók sivár aspektusait, hogy megmutassa, milyen háború dúl a világban, és hogy a technológia által okozott szennyezés milyen hatással van a környezetre.”

A Gangs of Sherwood egy kooperatív akció-kalandjáték 1-4 játékos számára, gyors tempójú játékmenettel és magas újrajátszási értékkel egy újragondolt világban, amely Robin Hood legendáján alapul. Nottingham seriffjei a bölcsek kövének erejét kihasználva mérhetetlen hatalmat építettek ki, és jobban elnyomják Anglia népét, mint valaha. A Robin Hood legenda egyedülálló science-fantasy változatában a játék robbanékony harcokat, látványos kombókat és kooperatív játékmenetet kínál a lenyűgöző környezetben zajló epikus csaták és kihívások rajongói számára.

A játék jellemzői (sajtóközlemény):

  • 4 IKONIKUS JÁTSZHATÓ KARAKTER – Válassz Robin, Lady Marian, Tuck barát és Little John közül, négy legendás hős közül, különböző harci stílusokkal és teljesen személyre szabhatóan.
  • EGY FELELHETETLEN KALAND – A Sherwood Foresttől a Nottinghami seriff repülő erődjéig ellenségek hordái próbálják majd az utadba állni. Hiúsítsd meg a zsarnok terveit, és harcolj félelmetes katonákkal lenyűgöző környezetben egy jól ismert világ újragondolt steampunk változatában.
  • COOP MÓD AKÁR 4 JÁTÉKOS SZÁMÁRA – Láncolj össze egyre látványosabb támadásokat, és dolgozz össze a csapat többi tagjával, hogy pusztító kombinációkat hozz létre.

A Gangs of Sherwood idén ősszel jelenik meg PlayStation®5, Xbox Series X|S, Steam és Epic Games Store platformokon.

Forrás: Nacon sajtóközlemény/Magnew Kft.

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu