Minden, amit eddig (rosszul) tudtál James Gunn készülő Superman-filmjéről!

MOZI HÍREK – James Gunn Superman: Legacy című filmjének előkészületi munkálatai már zajlanak. Gunn nemrég időt szakított arra, hogy megerősítsen és megcáfoljon néhány részletet a projektről.

 

 

A DC univerzum új tartalmi korszakra készül a tévében és a filmekben, és ennek nyitánya a Superman: Legacy. Íme a legnagyobb részletek, amelyeket James Gunn megerősített és cáfolt a projekttel kapcsolatban!

 

James Gunn fogja rendezni az új Superman-filmet?

 

Miután bejelentették, hogy Gunn és Safran új szerepet kap a DC-univerzumban, Gunn elárulta, hogy már írja az új DC-filmet. A következő hónapban azt mondta, hogy Superman a DC Studios számára prioritás, és hogy a projekt, amit jelenleg ír, egy Superman-film. Twitteren megosztotta, hogy nem tudják, ki fogja rendezni a projektet. Amikor bejelentették Gunn új szerepét, egy rajongónak azt válaszolta a Twitteren, hogy továbbra is rendezni és írni fog kiválasztott DC-projekteket. Szerencsére az új Superman-film is ezek közé tartozik. Gunn 2023 márciusában megerősítette, hogy ő rendezi a Superman: Legacy-t, és azóta megosztott néhány részletet a várva várt projekt előkészületi folyamatáról.

 

Mikor kezdődik a Superman: Legacy forgatása?

 

A Superman: Legacy a tervek szerint 2025. július 11-én jelenik meg. Mivel a Warner és a DC számára ilyen nagyszabású kiadványról van szó, a forgatás megkezdése előtt még sok mindent el kell intézni. Gunn 2023 áprilisában erősítette meg, hogy a Superman: Legacy előzetes forgatása megkezdődött. Mindez nem meglepő módon rengeteg pletykának adott teret. Főleg azzal kapcsolatban, hogy kik kapnak szerepet a filmben. Különösen Clark Kent színészére kíváncsi mindenki. Ezek a pletykák a Superman: Legacy forgatásának lehetséges időpontjait is érintették. Miközben a WIRED Autocomplete interjúját készítette, Gunn elárulta, hogy a Superman: Legacy forgatása 2024 januárjában kezdődik.

 

Krypto és Jimmy Olsen is szerepelhetnek?

 

Mivel a Superman: Legacy jelenleg a gyártás előkészületi szakaszában van. James Gunn már leadta a forgatókönyv első vázlatát. Azonban a film cselekményéről és a szereplők történetéről egyelőre nem tudni részleteket. De Gunn már megerősítette, hogy két karakter jelen lesz. Egy mára már törölt tweetre válaszolt, amelyben megerősítette, hogy a Superman: Legacyben Jimmy Olsen, Lois Lane és Clark Kent közeli barátja, a Daily Planetnek dolgozó fotóriporter lesz a főszereplő. Jimmy Olsen utoljára a Batman Superman ellen: Az igazság hajnalában tűnt fel élőszereplős projektben, ahol Michael Cassidy alakította, és egy fotósnak álcázott CIA-ügynökként ábrázolták.

Egy másik karakter, akit Gunn megerősített, hogy a Superman: Legacyban is szerepelni fog, Krypto, a szuperkutya. A DC Comics legtöbb folytonosságában Krypto Superman házi kutyája, így különböző animációs tévéműsorokban, filmekben tűnt fel, sőt 2005-ben még saját animációs sorozata is volt.

 

Clark Kent fiatal kiadásával találkozhatunk majd?

 

Tekintettel arra, hogy a Superman: Legacy egy fiatalabb Clark Kentet fog követni és feltárja a háttértörténetét, Gunn és társai egy olyan fiatal színészt keresnek, aki Gunn szavaival élve „rendelkezik mindazzal az emberséggel, amivel Superman, de ugyanakkor egy idegen is”. Továbbá, akiben megvan az a kedvesség és együttérzés, amiről Superman ismert. Persze már most is vannak különböző pletykák és hírek arról, hogy mely színészek vannak a listán, és kik vannak az élmezőnyben. Ám Gunn a Twitteren világossá tette, hogy „soha nem kommentálja, hogy ki van vagy nincs meghallgatáson egy szerepre”, így legközelebb, amikor Gunn kommentálja, hogy ki fogja Supermant játszani a Superman: Legacyben, biztosan a végleges döntésüket fogja bejelenteni.

 

Van már megerősített szereplője a James Gunn filmjének?

 

Természetesen minden figyelem arra irányul, hogy ki játszhatja Supermant a Superman: Legacyben. Ám akad még egy csomó karakter, akit szintén castingolni kell. Gunn arra is szakított egy kis időt, hogy tisztázza, hogy eddig csak egy személyt castingoltak. Hozzátéve, hogy „ez nem a Superman világának egyik állandó szereplője”, amit egy merman emoji követett. Nem tudni, hogy Gunn egy kisebb vagy nagyobb szereplőre utal-e. Az azonban biztos, hogy ő és a Superman: Legacy mögött álló csapat többi tagja nem sieti el a legjobb döntést meghozni, amikor arról van szó, hogy ki játssza majd az ifjú Supermant.

 

Biztos, hogy ők NEM alakítják majd Supermant

 

Rengeteg pletyka kering arról, hogy ki lesz az új Clark Kent a Superman: Legacyben. Gunn általában tartózkodik attól, hogy ilyen jellegű információkkal foglalkozzon. Mégis időt szakított arra, hogy két szereposztási pletykát is cáfoljon. Először is Gunn a Twitteren kijelentette, hogy még nem állnak közel a hivatalos szereposztási bejelentéshez. Később pedig azzal cáfolta a pletykát, miszerint Logan Lerman a „top választás”. Később azzal pontosított, hogy nem ismeri az összes színész nevét, de Lerman soha nem volt a beszélgetés része, hogy Superman szerepét játssza. Egy másik interjúban, amikor arról beszélt, hogy kit kerestek a casting során, Gunn hozzátette, hogy Chris Pratt nem fogja eljátszani Supermant.

Forrás: Twitter, YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu