PS Plus: hatalmas kedvezményekkel kecsegtet az idei Days of Play esemény!

A PlayStation-rajongók hamarosan kedvezményes áron juthatnak PS Plus-előfizetésekhez, a Sony ugyanis 2023-ra új kiárusítási akciót hirdetett.

 

 

A játékosok hamarosan kedvezményes áron fizethetnek elő a PS Plus-ra! Ugyanis a Sony megerősítette a Days of Play eladási eseményt 2023 júniusára.

A PlayStation Plus Extra több száz PS5-ös és PS4-es címmel játszhatnak a rajongók. A Premium szint pedig felár nélkül hozzáférést biztosít válogatott PS1, PS2 és PSP játékokhoz. Emellett a Premium előfizetők PS3-címeket streamelhetnek, és olyan játékok időre korlátozott próbaverzióit tölthetik le, mint a God of War: Ragnarök és a Sonic Frontiers. A PS Plus Extra 99,99 dollárba kerül egy évre, míg a Premium ára 119,99 dollár. Ám a Sony megerősítette, hogy a Plus előfizetések hamarosan olcsóbban is elérhetőek lesznek.

Június 2-án kezdődik a 2023-as Days of Play kiárusítási esemény, amelynek keretében a felhasználók számos játékra és kiegészítőre vehetnek igénybe kedvezményeket.

Ez magában foglalja a PS Plus-előfizetések kedvezményét is. Ugyanis a játékosok 25%-os kedvezményt kapnak a 12 hónapos tervezetekre mindhárom szint esetében. Az Plus Essential és Extra tagok szintén 25%-os kedvezményt kapnak, amennyiben úgy döntenek, hogy a magasabb szintre váltanak a kategóriájukban. A játékosoknak érdemes megjegyezniük, hogy ez az ajánlat június 12-én ér véget. Tehát körülbelül 12 napjuk van arra, hogy előfizessenek a szolgáltatásra, vagy meghosszabbítsák a tagságukat.

A PlayStation Plus mellett a Sony számos játékra és DLC-re is kedvezményeket kínál majd a PlayStation Store-ban. Azonban a felhasználóknak június 2-ig kell várniuk a teljes listára. A Sony megerősítette, hogy a PlayStation-kiegészítők, például a DualSense kontrollerek is akciósak lesznek a résztvevő kiskereskedőknél. (Az ajánlat régiótól függően változhat.)

A kiválasztott régiókban a vásárlók a PlayStation Direct áruházban is kedvezményes áron juthatnak játékokhoz és kiegészítőkhöz, míg a felhasználók a hivatalos PlayStation Gear boltban is akciós árucikkeket szerezhetnek be.

Összességében ez a különleges akció lehetővé teszi a rajongók számára, hogy a játékoktól a kiegészítőkig sokféle terméket kedvezményesen vásároljanak. A Days of Play egy évente megrendezésre kerülő esemény. Egyike azon kevés lehetőségeknek, amikor a játékosok kedvezményes áron vásárolhatnak PlayStation Plus-t. A Sony a Black Friday keretében is akciósan kínálja a Plus-tagságokat, így a rajongók akár addig is várhatnak a vásárlással.

Forrás: PlayStation Blog, Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu