Assassin’s Creed Mirage: végre megéri Ubisoft+ előfizetőnek lenni?!

A Ubisoft az első napon kínálja majd az Assassin’s Creed Mirage-ot a Ubisoft+ előfizetéses szolgáltatásán keresztül!

 

 

A Ubisoft bejelentette, hogy a hamarosan megjelenő Assassin’s Creed Mirage a PC-s és konzolos kiadások mellett már az első napon elérhető lesz az előfizetéses szolgáltatásán keresztül. A bejelentésre akkor kerül sor, amikor a franchise-zal kapcsolatos várakozások egyre nőnek. Különösen a Ubisoft legutóbbi Assassin’s Creed gameplay trailere után.

A cég megígérte, hogy a következő címekben visszatér a franchise korábbi játékainak kinézetéhez és hangulatához, és a nemrég bemutatott Assassin’s Creed Mirage gameplay leleplezése után úgy tűnik, a Ubisoft beváltja az ígéretét.

Most, hogy a várakozás egyre fokozódik, úgy tűnik, a Ubisoft kihasználja a hype-ot. Méghozzá azzal, hogy kiterjeszti a megjelenést az előfizetéses szolgáltatására. A Ubisoft hivatalos fiókjának tweetjében közölte, hogy az Assassin’s Creed Mirage az első napon megjelenik a Ubisoft+-on. PC-n és Xboxon keresztül is elérhető lesz. A Ubisoft és a Microsoft egyre inkább egyeztetnek a játékfronton. Előbbi néhány nagy címét, például az Assassin’s Creed Origins-t és az Assassin’s Odyssey-t Game Pass-on kínálja. A vállalat nemrég indította el a Ubisoft+-t Xboxon, 65 címmel a Multi-Access terven keresztül. Eközben utalt arra, hogy a jövőben több szolgáltatáson is elérhetővé válhatnak a jövőbeni címek. Az új Assassin’s Creed Ubisoft+-on való elérhetővé válása úgy tűnik, hogy a vállalat legújabb kísérlete arra, hogy saját előfizetéses szolgáltatásának vonzerejét növelje.

Természetesen nem a Ubisoft+ lesz az egyetlen módja annak, hogy a PC-s játékosok hozzáférjenek az új játékhoz. A hamarosan megjelenő cím az Epic Games Store-on is elérhető lesz. Azonban az Assassin’s Creed Mirage kihagyja a Steamet. Azt azonban nem tudni, hogy a Ubisoft célja-e, hogy még idén kiadja-e a játékot a platformon. Akárhogy is, nem valószínű, hogy a vállalat teljesen kihagyja a Steamet. Tekintve, hogy a legutóbb megjelent Assassin’s Creed-játékuk is felkerült a platformra.

Az, hogy a Ubisoft nagy hangsúlyt fektet a franchise-ra, nem meglepő, ha figyelembe vesszük a cég kiábrándító 2022-es évét.

A Ubisoft az útitervének kulcsfontosságú részeként bővíti az Assassin’s Creed-csapatot. A vállalat több projektet is megdupláz a franchise számára. Az idő majd megmutatja, hogyan alakul a jövő mind az Assassin’s Creed, mind a Ubisoft esetében. Bár ha ez a friss bejelentés bármit is jelez, az azt jelenti, hogy a vállalat a növekedés kulcsfontosságú részeként tekint a Ubisoft+-ra.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu