Bulletstorm VR: virtuális valóságos visszatérés [VIDEO]

A People Can Fly IP-jéből az Incuvo készít egy multiplatform VR-adaptációt.

 

A Bulletstorm VR-ban Grayson Hunt bőrébe bújhatunk, miután egy elhagyatott üdülőbolygón történt kényszerleszállás miatt nehéz döntést kell hoznia (a túlélést vagy a bosszút választja-e). A Dead Echo elit bérgyilkos csoport száműzött tagjaként Grayson vak bosszúvágya miatt csapata a Stygián ragad, ahol végre szembeszállhat az árulása mögött álló parancsnokkal, esetleg úgy dönthet, hogy élve kijuttathatja csapatát a bolygóról. Így aztán alaposan el tudunk merülni a franchise világában. hiszen a virtuális valóságban tehetjük.

Küzdjünk meg mindennel az őrült fosztogatóktól kezdve a kolosszális, égbe nyúló méretű fenevadakig. Váltsunk a közelharc és a lőfegyverek használata között, hogy életben tudunk maradni. A VR-nál pedig nincsen jobb, ahol be lehet vetni az energiapórázt (valakinek mintha BDSM-fétise lenne, nem?). A Bulletstorm teljes egyedi sci-fi fegyverarzenálja szó szerint a kezünkben lesz. A levegőben kezelhetjük a töltényeinket, hogy a fedezékek mögött rejlő ellenségeket hatékonyan ki tudjuk iktatni.

A People Can Fly kreatív igazgatója, Bartosz Kmita a sajtóközleményben így nyilatkozott: „A Bulletstorm VR megtart mindent, amit a játékosok az eredeti Bulletstormban szerettek: a világot, a karaktereket és a Skillshot rendszert, amely kreativitásra és kísérletezésre ösztönöz. Minden eddiginél magával ragadóbbnak és intuitívabbnak érezzük. A Bulletstorm VR megjelenésének közeledtével még többet fogunk mutatni az év folyamán!”

Az Incuvo vezérigazgatója, Andrzej Wychowaniec hozzátette: „VR-játékokra specializálódott stúdióként a Bulletstorm VR egy álomprojekt számunkra. A lövöldözés természetes illeszkedik a virtuális valósághoz, és a Bulletstormban ez pikk-pakk megvan. Egy pokolian menő elektromos pórázzal is rendelkezik, amit VR-ban a mozgásvezérléssel egyszerűen öröm használni. Ha ehhez hozzáadjuk a szerethető karaktereket és az extravagáns, színes világot, akkor a Bulletstorm VR egy teljes csomag lesz!”

A Bulletstorm VR valamikor idén fog megjelenni PlayStation VR2-re, Meta Questre (a frissen bejelentett Meta Quest 3-ról még szó lesz ma), illetve PC-re (Steam). Meglepő egy ilyen módon történő feltámadás, de majd meglátjuk, milyen lesz.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu