Egy legendás zombis túlélőhorrort vehetsz meg egy webáruházban, kevesebbért, mint egy gombóc fagyi ára!

Ha szereted a Resident Evil 4-szerű túlélőhorror játékokat, akkor most van egy remek alkalom, hogy beszerezd az egyik legjobbat közülük. Egy webáruházban ugyanis egy euróért kapható a Cold Fear, egy Ubisoft által kiadott izgalmas és félelmetes kaland.

 

A Cold Fear egy 2005-ben megjelent túlélőhorrort jelentő harmadik személyű lövöldözős játék, amelyet a Darkworks fejlesztett és az Ubisoft adott ki PlayStation 2-re, Xboxra és Microsoft Windowsra. Ez volt az Ubisoft első horrorjátéka, és a Darkworks második játéka az Alone in the Dark: The New Nightmare után.

A játék főhőse Tom Hansen, az Amerikai Parti Őrség egyik tagja, aki egy titokzatos orosz bálnavadászhajó segélykérésére siet a Bering-szorosban tomboló viharban. A hajón azonban elképesztő borzalmak várnak rá: egy rejtélyes parazita fertőzte meg a legénységet, akik zombiszerű lényekké változtak. Hansen rájön, hogy az orosz maffia és a CIA is érintett az ügyben, és meg kell akadályoznia, hogy a paraziták eljussanak a szárazföldre.

A játékban nemcsak a zombikkal kell megküzdenünk, hanem a környezettel is. A hajó ugyanis folyamatosan billeg és dől a hullámok hatására, ami befolyásolja a célzást és az egyensúlyunkat. A viharos időjárás mellett még más veszélyek is leselkednek ránk: csúszós fedélzetek, robbanó tartályok, törött vezetékek és más csapdák. A játékban többféle fegyvert használhatunk, mint például pisztolyokat, puskákat vagy lángszórót, de akár tárgyakat is dobálhatunk az ellenségre.

A játék hangulata nagyon sötét és nyomasztó, a grafika pedig korrektül ábrázolja a hajó részleteit és a vérrel borított fedélzetet. A hangok is hozzájárulnak a félelemkeltéshez: hallhatjuk a zombik nyöszörgését, a hajó nyikorgását és a vihar dübörgését. A játék zenéjét Tom Salta szerezte, Marilyn Manson pedig egy dalát adta hozzá az ő 2003-as albumáról.

A Cold Fear vegyes kritikákat kapott a megjelenésekor, sokan összehasonlították a Resident Evil 4-gyel. Bár a kritikusok általában lenyűgözve voltak a környezettel és a nyitójelenetekkel, úgy érezték, hogy a játék túl rövid és nem tudja megtartani az ígéretes kezdést. A játék nem volt kereskedelmi siker sem; 2006 februárjáig mindössze 70 ezer példányt adtak el belőle a három platformon együtt az Egyesült Államokban.

Ha szeretnéd bezsákolni ezt a játékot, akkor most van a legjobb alkalom, mert a Steam webáruházban mindössze egyetlen euróért megveheted. Ez kevesebb, mint egy gombóc fagyi ára! De siess, mert az akció csak korlátozott ideig tart! Ne hagyd ki ezt a remek lehetőséget, hogy belemerülj egy izgalmas és félelmetes kalandba!

Forrás: Steam

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu