Vampire: The Masquerade – Justice: multiplatform VámpíR [VIDEO]

A Meta új hardverén is elérhető lesz a Sötétség világa univerzumában játszódó kaland-RPG.

 

A Vampire: The Masquerade – Justice-t a Fast Travel Games fejleszti, és benne értelemszerűen egy vámpírt irányítunk, aki az árnyékból támad, és halandók és vámpírok vérét issza. A több mellékküldetést és párbeszédlehetőséget is tartalmazó, komor főtörténetben felfedezhetjük a meglepően sötét és titokzatos Velencét, és így fejleszthetjük képességeinket, hogy a legerősebb vámpírrá váljunk ebben a belső nézetes, egyjátékos kaland-RPG-ben. Rejtőzzünk el a bűnösök elől a Cloak of Shadows segítségével, forraljuk fel áldozataink belsejét a Cauldron of Blooddal, vagy állítsunk árnyékcsapdát, hogy a feledésbe rántsuk őket. A karunkra erősített számszeríjat rejtvényfejtésre és harcra egyaránt bevethetjük.

Erős vámpírként kezdünk, de még erősebbé válhatunk a skillfák fejlesztésével és új diszciplínák aktiválásával a lopakodás, a harc és a gyors közlekedés terén. Fedezzünk fel, teljesítsünk küldetéseket és opcionális feladatokat, hogy XP-t szerezzünk és igazságot szolgáltathassunk. Leplezzünk le egy összeesküvést egy olyan Velencében, amelyet nem láthatunk a turistakalauzokban, és eközben fedezzük fel a sötét sikátorokat, a véráztatta csatornákat, az elfeledett katakombákat és pazar palazzókat, hogy apánk gyilkosain bosszút tudjunk állni. Játsszunk egy komor fő történetet számos mellékküldetéssel, ahol az NPC-kkel folytatott párbeszédek és a döntéseink közelebb visznek az igazsághoz.

Erik Odeldahl kreatív igazgató és a Fast Travel Games társalapítója a sajtóközleményben elmondta: „A Justice lehetővé teszi a játékosok számára, hogy a virtuális valóság erejének köszönhetően úgy megtapasztalják a Vampire: The Masquerade izgalmas világát mint még soha. Készüljetek fel, hogy testközelből ismerkedjetek meg szövetségesekkel, ellenségekkel és persze zsákmányokkal, mindezt lenyűgöző VR-ban. Nincs hiány titokzatos Kindredekkel (rokon lelkekkel) való találkozásból, egzotikus helyszíneken való átkelésből, vagy ellenségekből, akiket szétfröcskölhetsz az építészetben.”

Sean Greaney, a Paradox Interactive Sötétség világáért felelős alelnöke hozzátette: „A Fast Travel Games fenomenális partner volt, olyan kiemelkedő VR-címeket készített, mint a Wraith: The Oblivion – Afterlife és a nemrég megjelent Ghost Signal: A Stellaris Game. Természetes volt számunkra, hogy legközelebb a Vampire: The Masquerade történetvilágát a virtuális valóságba. A Justice-ban a Vampire: The Masquerade sötét témáit és intenzív akcióját fogják megragadni. A Sötétség világának rajongói és az „újoncok” is biztosan élvezni fogják.”

A Vampire: The Masquerade – Justice 2023 végén fog megjelenni PlayStation VR2-re, Meta Quest 2-re és Meta Quest 3-ra.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu