Han Solo vs. Indiana Jones: vajon ki nyerne? Íme Harrison Ford kacagtató és nyers válasza!

MOZI HÍREK – A hollywoodi színészlegenda, Harrison Ford meglepő választ adott arra a kérdésre, hogy vajon két ikonikus karaktere közül melyik győzne egy harcban. Ford szerint nem is kérdés, ki lenne a győztes.

 

Minden rajongó szíve mélyén ott él a kérdés: ha Han Solo és Indiana Jones, Harrison Ford két legendás alakja összecsapna, ki győzné le a másikat? Ford az Esquire magazinnak adott interjújában a kérdésre humorosan azt válaszolta: „Gyakran kérdeznek, hogy ‘Ha Han Solo és Indiana Jones összeverekednének, ki lenne a győztes?’ És én erre azt mondom: ‘Én, te hülye! Nem akarok ilyen hülyeségeket kitalálni. Miért kérdezel ilyen baromságokat?'”

A színész 1977-ben alakította először Han Solot a Star Warsban, majd még négy alkalommal tért vissza a szerepbe a franchise történetében. Indiana Jones szerepét 1981-ben, a Elveszett frigyláda fosztogatói című film premierjén alakította először. Mindkét karakter popkultúra ikon lett, számos akciófilm sorozat arca, ezért nem meglepő, hogy Ford gyakran találkozik ezzel a kérdéssel.

Ford jelenleg utolsó alkalommal készül megjelenni Indiana Jones szerepében a „Indiana Jones és a sors tárcsája” című filmjében, amelyben Mads Mikkelsen és Phoebe Waller-Bridge is szerepel.

Az „Indiana Jones és a sors tárcsája” 2023. június 28-án érkezik a brit mozikba, majd június 30-án az amerikai mozikba is.

Forrás: Esquire

 

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu