Pókember – A Pókverzumon át: ki nem találjátok, hány éves volt, aki ezt a jelenetet animálta! [VIDEO]

MOZI HÍREK – A Pókember – A Pókverzumon át (Spider-Man: Across the Spider-Verse) egyik jelenetét egy 14 éves gyerkőc animálta – íme, hogyan keltette fel a művész az alkotók figyelmét!

 

 

Szeretett elődjéhez hasonlóan a Pókember – A Pókverzumon át (Spider-Man: Across the Spider-Verse) is tele volt gyönyörű animációkkal. Az animált jelenetek némelyike egyedi volt az egyes Pókemberek számára. Egy rövid jelenetet pedig egy 14 éves, Preston Mutanga nevű animátor készített.

Május 24-én Mutanga vírusként terjedt el, amikor felfigyeltek a Pókember – A Pókverzumon át trailerét LEGO-animációban újraalkotó videójára.

A videó eredetileg idén január elején került fel a YouTube-ra. Olyan népszerű volt, hogy felkeltette a Pókverzum-film alkotóinak figyelmét. Phil Lord, aki a filmet írta és a LEGO Movie társrendezője, így tweetelt a 14 éves fiúnak: „Emberem, felülmúltad magad”. Christopher Miller, aki Lorddal közösen írta az Across the Spider-Verse-t, retweetelte a 14 éves fiú munkáját.

A hétvégén debütált és kasszasikert aratott filmben a film elején volt egy rövid jelenet, amelyben az antagonista, a Jason Schwartzman által alakított The Spot különböző dimenziókba ugrál, többek között egy olyanba, amely LEGO-kból áll. Eleinte The Spot gyorsan megjelenik, összetöri a Daily Bugle-t, majd távozik. Nem sokkal később a nézők visszatérnek a LEGO dimenzióba, ahol egy hosszabb jelenetben a LEGO Peter Parkert láthatják, amint beszámol Miguel O’Harának, alias Pókember 2099-nek. Mutanga animálta ezeket a LEGO jeleneteket.

Néhány rajongó észrevette a nevét a Pókember – A Pókverzumon át stáblistáján. A Twitteren keresték meg, hogy megerősítést kérjenek. Az egyik rajongó megkérdezte: „Várj, tényleg te animáltad a LEGO-világot a filmben?”. Muntanga egy „Igen”-nel és egy GIF-fel válaszolt a The LEGO Batman Movie-ból. Muntanga ott volt a Pókember: A Pókverzumon át című film premierjén is.

Jake Johnson, aki Peter B. Parkernek adja a hangját, a Fandangónak adott interjújában szintén megemlítette a LEGO-jelenetet, pozitívan nyilatkozva róla.

Elképesztő látni, hogy valaki ilyen fiatal és tehetséges, hogy megkapja ezt a lehetőséget. A filmet a jövőben valószínűleg jó néhány díjra jelölik majd. Mindennek pedig egy nagyon tehetséges 14 éves gyermek is a részese lehet. Remélhetőleg a rajongók többet láthatnak Mutangától a folytatásban, a 2024 márciusában megjelenő Pókember: A Pókverzumon túlban. Vagy esetleg egy LEGO-filmben a jövőben…

Forrás: GamesRadar, YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu